Olet täällä

Blogi

Asennustiimi vauhdissa Lohjalla

Lähettänyt 21. elokuu 2019 - 13:37 käyttäjä VMP-Interior

Taas alettiin ihan nollasta ja perjantaiksi lupaamme että meidän osaltamme on valmista, kun apteekin oma porukka pääsee somistuspuuhiin! Paitsi että Lohjan 2. apteekin osoite muuttuu, muuttuu muuton myötä myös nimi. Parhaillaan rakentuva apteekki tunnettiin aiemmin Lohjan Tähtiapteekkina ja nyt apteekki Lohi rakentuu parhaillaan uuteen monipuoliseen Kauppakeskus Loheen. Kauppakeskuksen ja apteekin avajaisia vietetään syyskuun viides päivä. 

Hyvää kesää!

Lähettänyt 1. heinäkuu 2019 - 10:00 käyttäjä VMP-Interior

 

Vielä tällä viikolla on toimistossa ja varastossa täys vauhti päällä ja nopeita tilauksia ja toimituksia pistetään liikkeelle normaalisti. Ensi viikosta alkaen pidämme kolmen viikon kesätauon. Palaamme jälleen akut ladattuina töihin 29.7.2019

Hyvää kesää!

 

 

 

Mariehamns Första Apotek viettää ekaa kesää uusissa tiloissa kävelykadun asiakasvirtojen äärellä

Lähettänyt 28. kesäkuu 2019 - 14:06 käyttäjä VMP-Interior

 

Ahvenanmaalla Maarianhaminan Ensimmäinen apteekki on muuttanut kesäisen kävelykadun läheisyyteen, lähemmäs asiakasvirtoja. Uusi valoisa ja ja raikas tila houkuttelee astumaan ovesta sisään.

Apteekki järvinäköalalla. Parkanon apteekin avajaisviikko käynnissä.

Lähettänyt 13. kesäkuu 2019 - 11:52 käyttäjä VMP-Interior

Parkanon apteekille löytyi taannoin upea uusi liiketila. Muuttomatka entisestä paikasta uuteen osoitteeseen ei ollut pitkä, mutta siirtyminen uusiin tiloihin toi paljon positiivista mukanaan.

Paitsi että nyt apteekin ikkunoista avautuu huikea rinnenäkymä järvimaisemalla, uudet tilat ovat huomattavasti käytännöllisemmät ja melkein tuplaten suuremmat. Vanha, hieman sokkeloinenkin ja useampikerroksinen tila on nyt vaihtunut uudeksi, todella avaraksi, helppokulkuiseksi ja valoisaksi apteekiksi.

Asentajan kuvaterveisiä Kotkasta

Lähettänyt 23. toukokuu 2019 - 13:13 käyttäjä VMP-Interior

Kotkan 8. apteekin muutto on käynnissä ja asentajamme rakentavat uutta tilaa Citymarketin yhteyteen.  Asiakkaiden on tulevaisuudessa helppo poiketa apteekkiasioilla samalla kun käyvät päivittäistavarakaupassa, kulkuyhteys apteekkiin on suoraan Citymarketin sisäkäytävältä.

Metsäteollisuudestakin tuttu Karhulan alue innoitti värien käyttöön apteekin sisustuksessa. Kalusteisiin ja seiniin on valittu erilaisia vihreän ja harmaansävyjä raikkaan valkoisen vastapariksi. Kassan taustalle asennetaan vielä suuri kuva mäntymetsästä.

Rauman Ensimmäisen Apteekin kotka on laskeutunut

Lähettänyt 10. toukokuu 2019 - 15:43 käyttäjä VMP-Interior

Rauman Ensimmäinen apteekki rakentuu parhaillaan kovaa vauhtia uusiin tiloihin Citymarketin yhteyteen. Jo kauan-kauan sitten oven päällä vartioinut kuuluisa kotka vuodelta 1918 on löytänyt jo uuden arvoisensa vartiointipaikan apteekin kassantaustalta. Upean kotkan lisäksi apteekin pitkää historiaa halutaan tuoda selkeästi esille muutoinkin ja tämä on vaikuttanut myös kalustesuunnitteluun jo heti alusta alkaen.

Kevätkompa: Mitä yhteistä on puusepällä, tuotantotalouden insinöörillä ja suunnittelijalla?

Lähettänyt 29. maaliskuu 2019 - 15:16 käyttäjä VMP-Interior

Äkkiseltään voisi ajatella, että otsikon ammateilla ei juurikaan löydy yhtäläisyyksiä. Yhdistelmä systemaattista tarkkuutta ja matemaattisuutta, visionääristä ja visuaalista luovaa ajattelutaitoa ja vielä tuotannollista kädentaitojen osaamista kuulostaa lähes mahdottomalta. Vaan eipäs olekaan! Siitä on todisteena työharjoittelua meillä parhaillaan suorittava Anniina Smith, jolta löytyy näin oivallinen yhdistelmä koulutustaustaa. 

Uutuusvaunut ensiesittelyssä Sairaanhoitajapäivillä

Lähettänyt 21. maaliskuu 2019 - 15:57 käyttäjä VMP-Interior

Taas parhaillaan messuillaan. Nyt kaksipäiväisesti 21.-22.3. Sairaanhoitajapäivillä Helsingin Messukeskuksessa. Kuhina osastolla on ollut kova, eikä ihme, sillä meillä on esittelyssä kerrassaan komea rivistö erilaisiin käyttötarkoituksiin sopivia hoito- ja lääkevaunuja. Tämän vuoden uutuusvaunumme ovat äärimmäisen taipuvaisia moneen käyttöön ja lisävarusteita löytyy reilusti. Uusissa ”perus”vaunuissamme väittäisimme kaiken olevan kohdillaan, myös hinnan. Nämä uudet hoitajan apuvälineet huokuvat tanskalaista muotoilua ja saksalaista korkeaa valmistuslaatua.

Sivut