Olet täällä

Blogi

Kevätkompa: Mitä yhteistä on puusepällä, tuotantotalouden insinöörillä ja suunnittelijalla?

Lähettänyt 29. maaliskuu 2019 - 15:16 käyttäjä VMP-Interior

Äkkiseltään voisi ajatella, että otsikon ammateilla ei juurikaan löydy yhtäläisyyksiä. Yhdistelmä systemaattista tarkkuutta ja matemaattisuutta, visionääristä ja visuaalista luovaa ajattelutaitoa ja vielä tuotannollista kädentaitojen osaamista kuulostaa lähes mahdottomalta. Vaan eipäs olekaan! Siitä on todisteena työharjoittelua meillä parhaillaan suorittava Anniina Smith, jolta löytyy näin oivallinen yhdistelmä koulutustaustaa. 

Uutuusvaunut ensiesittelyssä Sairaanhoitajapäivillä

Lähettänyt 21. maaliskuu 2019 - 15:57 käyttäjä VMP-Interior

Taas parhaillaan messuillaan. Nyt kaksipäiväisesti 21.-22.3. Sairaanhoitajapäivillä Helsingin Messukeskuksessa. Kuhina osastolla on ollut kova, eikä ihme, sillä meillä on esittelyssä kerrassaan komea rivistö erilaisiin käyttötarkoituksiin sopivia hoito- ja lääkevaunuja. Tämän vuoden uutuusvaunumme ovat äärimmäisen taipuvaisia moneen käyttöön ja lisävarusteita löytyy reilusti. Uusissa ”perus”vaunuissamme väittäisimme kaiken olevan kohdillaan, myös hinnan. Nämä uudet hoitajan apuvälineet huokuvat tanskalaista muotoilua ja saksalaista korkeaa valmistuslaatua.

Robotiikka hyvinvoinnin edistäjänä, -ei pelkästään tulevaisuutta vaan jo tätä päivää!

Lähettänyt 12. maaliskuu 2019 - 14:13 käyttäjä VMP-Interior

Eilen Raumalla järjestettiin avoin ”Robotiikka hyvinvoinnin edistäjänä” -demotapahtuma. Aihepiiri koskettaa läheltä meitäkin, onhan meillä robotiikkaa ja älyä hyväksikäyttävä tuotesarja NEROHEALTH.

Tervetuloa Showroom-kierrokselle!

Lähettänyt 26. helmikuu 2019 - 14:55 käyttäjä Anonymous

Showroomiimme on rakennettu toimiva lääkehuone lääkejakelujärjestelmineen sekä pienoisapteekki.

Tällä videolla kierrellään sairaala- ja hoivakalusteiden näyttelyssä.

Tervetuloa videokierrokselle ja ihan paikanpäällekin kokemaan kalusteiden toiminnallisuutta!

Klikkaa itsesi Youtubeen tästä:

https://www.youtube.com/watch?v=RE2ioHMDUqA

Sujuva lääkehuoltotyö vapauttaa aikaa potilaan kohtaamiseen ja varsinaiseen hoivatyöhön

Lähettänyt 12. helmikuu 2019 - 10:35 käyttäjä Anonymous

Kuuma puheenaihe; hoitotyön resurssit ja prosessit. VMP-interiorin suunnittelemat kalusteet ja laitteet hoitotyön ammattilaisille tähtäävät nimenomaan lääkehuoltotyön ja lääkejaon sujumiseen, jolloin hoitajilta jää enemmän aikaa tärkeimpään, eli potilaan kohtaamiseen ja varsinaiseen hoivatyöhön. Tutkitusti esim. NEROCARE-hoitovaunun/liikkuvan työpisteen arvioidaan säästävän reilusti turhia asekelia ja aikaa työpäivästä peräti 1 h 15 min.

Kevättä kohti uusilla tuotteilla ja uusilla kuvilla

Lähettänyt 6. helmikuu 2019 - 13:54 käyttäjä Anonymous

Uusia tuotteita ja jo toteutettuja kohteita kuvaillaan parhaillaan. Työn alla meillä on samanaikaisesti uudet nettisivut ja kevään Neliö-lehti. Suunnittelijallamme Samilla on kamera kulkenut matkassa mukana ja välillä toimiston neuvotteluhuonekin toimittaa tuotekuvausstudion virkaa. Uusia ideoita nähdään kuvissa piakkoin! Kevään korvalla tulossa lisää sekä apteekki- että sairaalapuolen uutuuksia!

Edistykselliseen NEROCARE-hoitovaunuun tutustut parhaiten itse kokeilemalla

Lähettänyt 25. tammikuu 2019 - 13:06 käyttäjä Anonymous

NEROCARE-hoitovaunu voidaan räätälöidä moneen eri tarpeeseen ja siinä on paljon lisäominaisuuksia ja lisävarusteita, joilla vaunua voidaan myös vielä jälkikäteenkin muokata ja täydentää. Edistykselliset ominaisuudet muuttavat hoitotyön arkea huomattavasti. Tutkimuksen mukaan työajansäästöä työpäivässä saadaan arviolta 1 h 15 min ja sehän voidaan tällöin kohdistaa tärkeimpään, eli varsinaiseen hoitotyöhön ja potilaan kohtaamiseen. 

"Millainen on tulevaisuuden apteekki?"

Lähettänyt 21. joulukuu 2018 - 8:44 käyttäjä Anonymous

Apteekkariliitto kyseli apteekkien asiakkailta, millainen on tulevaisuuden apteekki. Vastausten pohjalta on tarkoitus kehittää apteekkitoimintaa Suomessa. Vastauksia he olivatkin saaneet huikean määrän, peräti 16 697 kpl. Ei siis liene mikään ihme että myös meitä apteekkitoiminnan kehittäjinä kiinnostavat nämä.

VMP-interiorin tavoite on aina ollut kulkea kehitystyön kärjessä. Seuraamme aikaamme ja ennakoimme tulevaa, tuomme uusia ideoita ulkomailta sovellettaviksi Suomessa ja laajennamme jatkuvasti omaa tuote- ja palveluportfoliotamme tulevaisuuden tarpeita vastaviiksi.

Sivut