Olet täällä

joulukuu 2015

Valoa pimeyteen

Lähettänyt 16. joulukuu 2015 - 13:12 käyttäjä Anonymous

Olemme jälleen kerran siinä vaiheessa vuotta, kun kahvihuonekeskusteluissa pohditaan saammeko jouluksi lunta. Todennäköisyys on tänä vuonna kuulemma pieni, mutta toivoa on.

Lumi valaisee maisemaa paljon, mutta onneksi pimeyden selättämiseen löytyy keinotekoisiakin konsteja. Valaistukseen kannattaa panostaa, sillä hyvän valaistuksen avulla voidaan paitsi luoda viihtyisä tila, myös välttää turhia kompastumisia ja törmäilyjä.

 

Piristystä arjen puurtamiseen

Lähettänyt 4. joulukuu 2015 - 13:57 käyttäjä Anonymous

Näin vuoden pimeimpään aikaan on ihanaa piristää arkea yhteisen tekemisen merkeissä. Kävimme viime perjantaina nostattamassa yhteishenkeä ensin Äijänsuon Areenalla Lukko - KooKoo -pelissä. Tunnelma aitiossa oli korkealla. Hallilta suuntasimme Rauman Keilahallille hohtokeilaamaan. Otimme toisistamme mittaa neljän joukkueen voimin ja parasta pelaajaakin muistettiin pokaalilla!

Kiitos mukavasta seurasta kaikille mukanaolijoille!

 

... Ai miten kävi pelissä? Raumalaisten iloksi Lukko vei 3-0!

 

Projekteja, joissa on aikataulut kunnossa

Lähettänyt 1. joulukuu 2015 - 10:47 käyttäjä Anonymous

Kun apteekkari on hyväksynyt remontin kustannusarvion, projektipäällikkömme Kari Elo ottaa paketin hoitaakseen. Hänen työpisteessään syntyvät aikataulut, jotka pitävät.

Meillä VMP-Interiorilla tilaremontin aikataulutus ja kalusteiden tilaaminen alkaa heti kustannusarvion hyväksymisen jälkeen.
– Varaan asentajat mukaan, kun tiedossa on remontin laajuus. Matkan varrella yksityiskohdat, varsinaiset remonttipäivät ja päiväkohtainen aikataulutus tarkentuvat, Kari kertoo.