Olet täällä

kesäkuu 2016

Suunnittelijan "kynänjälki"

Lähettänyt 30. kesäkuu 2016 - 10:51 käyttäjä ylläpito
Sympaattisesta lyijykynänjäljestä, siitä mitä lähti suunnittelijan kynästä konkreettisesti vuosikymmen sitten, on tultu melkoinen matka nykyisiin 3D-töihin.

Liike- ja toimitilojen suunnittelu ei ole pelkkää funktionaalisuutta, vaan alati muuttuvat trendit ja uudet pinnalle nousseet design-villitykset vaikuttavat paljon siihen lopputulokseen, mitä VMP-interiorinkin designereiden kynästä lähtee. Tilojen ja kalusteiden viimeisenpäälle hiotun toimivuuden rinnalla visuaalisuudella on yhä kasvava merkitys myös työtiloissa.

Toimme Raumalle kaksi uutta Naava-viherseinää -tule tutustumaan!

Lähettänyt 15. kesäkuu 2016 - 11:28 käyttäjä Anonymous

Viherseinäinnostus senkun vaan jatkuu meillä täällä VMP-interiorissa ja toimme kaksi uutta seinää Raumalle. Seiniin pääset nyt tutustumaan toimistollamme Uotilassa ja toisen viherseinän jätimme Vanhan Rauman liiketilaan osoitteeseen Kauppakatu 8, Finlaysonin Pop Up –myymälään. Viherseinän saat hankittua meiltä vaikka leasing-sopimuksella alle 200 euroa/kk ja sopimus sisältää jatkuvan NaturService etävalvonta- ja huoltosopimuksenkin! Saisiko siis olla pala luontoa sinunkin liiketilaasi, toimistoosi, myymälääsi tai vaikkapa kotiisi?

Uusia ideoita niputtamassa

Lähettänyt 3. kesäkuu 2016 - 13:17 käyttäjä Anonymous

VMP-interiorilaisten tukan juuressa risteilee eilisen jälkeen paljon uusia ajatuksia ja toteutuksenalkuja!

Vietimme pitkän mutta virkistävän kesäpäivän suunnittelemalla tulevaisuuttamme. Koko henkilökunta oli tällä kertaa saatu saman pitkän pöydän ääreen, tavanomaisen neuvotteluhuoneemme sijaan upealle Vuojoen Kartanolle.  Aurinko paistoi aamusta iltaan eikä hikipisaroiltakaan vältytty. Tuskahikeä se ei kuitenkaan ollut! Iltapäivän aiheita pohjustamaan saapui lisäksi turkulaisvahvistuksemme, tuttu markkinointi-trio.