Olet täällä

lokakuu 2016

Turtolan apteekissa vietetty avajaisviikkoa! Mitä olisikaan avajaiset ilman ilmaisia ämpäreitä, nääs?

Lähettänyt 21. lokakuu 2016 - 14:34 käyttäjä ylläpito
VMP-interior uudisti Turtolan apteekin

Turtolan apteekki Tampereella on avannut tällä viikolla ovensa uusiin tiloihin. Todella selkeät tilat takaavatkin nyt sen, että hankittavaa talven lääkekaappeihin löytyy helposti ihan ämpärikaupalla!

Mitä kuuluu? Uudella remontilla lisää avaruutta Pitäjänmäelle

Lähettänyt 19. lokakuu 2016 - 14:49 käyttäjä ylläpito

Kolme vuotta sitten Pitäjänmäen apteekki muutti Kauppakeskus Ristikkoon ja tänä vuonna apteekkia laajennettiin. Apteekkari Mervi Lassila kertoo, että tuloksena on avarampi ja vieläkin mukavampi apteekki.

Mitä kuuluu Pitäjänmäelle?
– Ihan hyvää kuuluu! Laajensimme liiketilaamme helmikuussa VMP-interiorin avustuksella ja nyt tilaa on todella riittämiin.

München, Expopharm 2016: Tuomas käväisi robotiikka-asioissa saksalaisilla apteekkaripäivillä

Lähettänyt 19. lokakuu 2016 - 10:58 käyttäjä ylläpito
München, Expopharm 2016: Tuomas käväisi robotiikka-asioissa saksalaisilla apteekkaripäivillä

Harva meistä pysyy Tuomaksen liikkeistä edes ihan kärryillä, missä vauhdikas mies milloinkin menee. Esille tuodut muistiot ja tiedostollinen valokuvia kuitenkin todistavat, että taas on kierretty muutakin kuin tahkoa.  Tuomas kävi siis Münchenissä Expopharm-messuilla ja samalla ”Saksan Apteekkaripäivillä”.

Designerimme Jukka kertoo 3D-suunnittelusta

Lähettänyt 17. lokakuu 2016 - 11:07 käyttäjä ylläpito
3D-suunnittelu VMP-interiorissa

Jukka Nummi kertoo ja näyttää videolla, miten me VMP-interiorissa olemme hyödyntäneet 3D-suunnittelua.

Tilasuunnittelun työkaluna 3D-maailma on aivan ehdotonta nykypäivää. 3D-kuvat alkavat olla jo monille tuttuja eri asiayhteyksistä ja 3D-suunnittelun eduista, kehittymisestä ja tulevaisuudesta saakin nykyisin jo usein lukea myös lehtien palstoilta. Katso videolta, mitä 3D-tekniikka tilasuunnittelussa mahdollistaa. Suunnittelun lopputuloksiin, viimeisimpiin valmistuneisiin apteekkikohteisiin, voi tutustustua vaikka juuri painosta tulleen syksyn Neliö-lehden kautta!  

Suunnittelijoiden kasvoilla veikeitä ilmeitä

Lähettänyt 10. lokakuu 2016 - 16:16 käyttäjä ylläpito
VMP-interior hakee uusia 3D-jippoja.

Mitä mahtoi tapahtua, kun suunnittelijoiden huoneen sälekaihtimet sulkeutuivat ja Jesse sai komennon siirtää neuvotteluhuoneen suurempi näyttö suunnittelupöydälle?!? Designerit pakkaantuivat kaikki viherseinän suojiin ja paikalle saapui vielä mystisesti Metropolian 3D-animoinnin ja -visualisoinnin lehtori, arkkitehti Jaro Lehtonen.

Annukka apteekkikierroksella Pohjois-Pohjanmaalla – Haapajärvestä uusien hyllyjen pilottikohde

Lähettänyt 6. lokakuu 2016 - 14:01 käyttäjä ylläpito
Haapajärven apteekki loppusilausta vaille valmis.

Tällä viikolla designerimme Annukka malttoi hetkeksi pistää suunnittelupöydällä ”värikynät penaaliin” ja nainen lähti kirpakkaana syysaamuna kierrokselle kohti Pohjois-Pohjanmaata. Reitin varrelle osui useita kohteita, mutta Haapajärvellä oltiin projektissa jo pisimmällä. Haapajärven apteekin uudet tilat alkavat olla loppusilausta vaille valmiit ja tavarat olivatkin jo osaksi löytäneet paikkansa uusilla hyllyillä. Asiakaskäynnin tarkoituksena oli varmistua onnistuneesta lopputuloksesta.