Olet täällä

helmikuu 2017

MITÄ YHTEISTÄ ON MEILLÄ JA LAHDEN MM-KISOILLA 2017?

Lähettänyt 27. helmikuu 2017 - 15:42 käyttäjä Anonymous
Designerimme Yodo osallistuu MM-kisoihin Japanin joukkueen avustajana.

Kansainvälinen MM-kisahuuma on Lahdessa parhaillaan päällä ja yksi ”lonkero” meiltäkin ylettyy vahvasti MM-kisojen tapahtumiin. Designerimme Yodo Kurosawa toimii vapaaehtoisena työntekijänä kisoissa ja hän on yksi  Japanin joukkueen avustajista. Avustajana toimiminen on käytännössä sitä, että ollaan joukkueen ja yksittäisten urheilijoiden saatavilla milloin mihinkin, yleisesti ottaen vastaamassa pyyntöihin ja toiveisiin, mitä kilpailijat tarvitsevat vieraassa maassa ja vieraassa kulttuurissa kisojen aikana.

VMP-interiorin uusi showroom rakentuu jo pala palalta Arabia-keskukseen

Lähettänyt 23. helmikuu 2017 - 15:32 käyttäjä Anonymous
VMP-interiorin uusi showroom rakentuu jo pala palalta Arabiakeskukseen

Tilanneraporttia Helsingin Arabiasta:  300 neliötä ei enää kaiu tyhjyyttään, vaan kalusteasennukset uuteen showroomiin on jo aloitettu. Maarit pisti paikanpäältä kuvaterveisiä meille Rauman toimistolle, että he norsujen ja Ponyjen (lasten odotustilakalusteiden) kanssa ovat jo hyvin kotiutuneet Arabiakeskuksen puolelle. Aikaisempi showroomimme Arabiassa kadun varrella on jo tyhjennetty kokonaan ja loikkaus Arabiakeskuksen puolelle on siis käytännössä jo tehty.

 

Ystävänpäivän pieniä yllätyksiä!

Lähettänyt 14. helmikuu 2017 - 13:09 käyttäjä Anonymous
Ystävänpäivän pieniä yllätyksiä!

Me toimistolla katsahdimme aamulla vähän ympärillemme ja mietimme keitä me voisimme lähipiiristä jollain pienellä yllätyksellä ystävänpäivänä muistaa. Joku heitti ehdotuksen ympäri Suomea kiertävistä asentajistamme ja totta tosiaan... Koska asentajat eivät toimistoarjessa juurikaan näy, saatamme unohtaakin välillä, kuinka tärkeää koko ketjun kannalta kuitenkin on, että meillä on äärimmäisen ammattitaitoinen asentajaporukka käytössämme!

112-päivää, inan etuajassa!

Lähettänyt 10. helmikuu 2017 - 13:48 käyttäjä Anonymous
VMP-interior tarkisti turvasuunnitelmansa 112-päivän kunniaksi.

Huomenna lauantaina vietetään virallista 112-päivää!  Me tarkistimme jo nyt  perjantai-iltapäivän puhteina, että meillä on valmiudet toimia, jos tulee ns. "tilanne päälle". Poistumistiet ovat kaikkien tiedossa, sammuttimet ja sammutuspeitteet sovituilla ja pohjakarttaan merkityillä paikoilla, turvavarusteita ja ensiaputarvikkeita riittävästi yms yms... ja arkisemmin vielä pihakin hyvin hiekoitettu. Kaik kunnos! Entäs muilla? 

Ajankohtaista: TÄLLÄ VIIKOLLA OLEMME HÄMEENLINNASSA SAIRAALATEKNIIKAN PÄIVILLÄ !

Lähettänyt 7. helmikuu 2017 - 16:06 käyttäjä Anonymous
Ajankohtaista: TÄLLÄ VIIKOLLA OLLAAN HÄMEENLINNASSA SAIRAALATEKNIIKAN PÄIVILLÄ !

Sairaalatekniikan päivät 2017 alkavat huomenna keskiviikkona. Meidät löytää osastolta nro 21. Mukanamme ja esittelyssä on paljon huomiota herättänyt uutuutemme MOBIILIROBOTTI! Lisäksi osastolta löytyy tietysti vaihtoehtoja erilaisille lääkesäilytystarpeille. Tietoa saatavana erilaisista hyllyjärjestelmistä, lääkekaapeista, lääkelaatikostoista ja sertifioiduista huumekaapeista, jotka sähkölukituksen kautta kytkettävissä myös kiinteistön kulunvalvontaan. Lääkevaunujen uudenlainen räätälöitävyys käyttötarkoituksen mukaan on nyt myös ajankohtaista. Tule tutustumaan mm.

Väljyyttä, valoa ja selkeyttä. Iisalmen Ykkösapteekki muutti uusiin hulppeankokoisiin tiloihin.

Lähettänyt 1. helmikuu 2017 - 15:45 käyttäjä Anonymous
VMP-interior teki kokonaan uuden Iisalmen Ykkösapteekin

Vanhat tilat alkoivat käymään Iisalmen 1. apteekille pieneksi. Veli-Matti yhdessä apteekkarin kanssa vertasi tarjolla olevia liiketiloja ja kun kartoitus oli tehty, päätös muutosta selvä ja asiakkaamme eduksi vuokraehdotkin sopiviksi neuvoteltu, oli designerimme Jukan vuoro astua remmiin.  Tästä alkoi apteekin toimintojen suunnittelu suureen, yli 550 neliön tilaan.