Olet täällä

kesäkuu 2018

Tuotekehitys näkyy arjessamme

Lähettänyt 21. kesäkuu 2018 - 9:24 käyttäjä Anonymous

Vahvasti innovatiivisena porukkana tuotekehitys kuuluu jokapäiväiseen toimintaamme. Haluamme olla jatkuvasti kehittämässä ja luomassa uutta. Etsimme myös jo valmiista ratkaisuista sovellettavia vaihtoehtoja ja ”raakileita”, joista saisimme tuotua hyötyä niin käyttäjille kuin myös laajemmin mm. koko lääkehuollon prosesseille Suomessa. Suomalaisen sairaalamaailman kehittäminen, uusien tuotteiden ja toimintatapojen ideoiminen on mielestämme hirveän mielenkiintoista, eikä ideoista meillä ole tähänkään mennessä pulaa ollut.

NEROCARE-HOITOVAUNU JA NEROBOT-MOBIILIROBOTTI TEHOSTAVAT AJANKÄYTTÖÄ SAIRAALAPALVELUISSA

Lähettänyt 12. kesäkuu 2018 - 10:24 käyttäjä Anonymous
NEROHEALTH VMP-interior nerocare nerobot hoitovaunu kiertovaunu älyvaunu mobiilirobotti sairaala testitulos demojakso innovaatio tuotekehitys lääkelogistiikka hoitotyö lääkehuone

Porin perusturvan sairaalapalveluiden geriatrisessa arviointiyksikössä testattiin hoitotyössä uutta VMP-interior Oy:n NEROCARE-hoitovaunua. Hoitovaunussa kuljetettiin ja säilytettiin iv-antibiootteja, kanylointivälineitä (neuloja, sidostarpeita, teräväjäteastiaa) sekä muita hoitotyöhön liittyviä tarvikkeita.