Olet täällä

VMP-Interior

Jessen käsissä hoituu homma kuin homma

Lähettänyt 26. syyskuu 2016 - 10:18 käyttäjä ylläpito
VMP-interiorin pika-apu, apteekkitalkkari Jesse

Toiveita on kuultu ja jatkamme blogissa ripotellen henkilöesittelyjä, kerromme keitä meitä täällä työtehtävien takana häärii.

VMP-interiorin pika-apua Jesseä on ympäri Suomen tituleerattu ”apteekkitalkkariksi”, sen verran tiuhaan tahtiin tämä nuori mies  kiertää paikasta toiseen auttamassa kaikessa missä tarvitaan vasaraa tai porakonetta. Hyväntuulinen Jesse ilmestyy paikalle, oli sitten kyse vaativammasta asennuksesta, lamppujen vaihdoista tai vaikka arvotaulun kiinnittämisestä apteekin seinään.

Farmasian Päivillä riitti vilinää

Lähettänyt 18. marraskuu 2013 - 10:47 käyttäjä Anonymous

Hyvää maanantaita! Me vietimme viikonlopun Farmasian Päivillä Helsingissä. Messuosastollamme (kuvassa) riitti vilskettä ja kävimme monia mielenkiintoisia keskusteluja uusien ja vanhojen tuttavien kanssa. Nyt tartummekin messuilla saamiimme uusiin ideoihin ja katsomme, millaisia kokonaisuuksia niistä syntyykään! 

Iloista työviikkoa kaikille!

Uudet nettisivumme aukesivat!

Lähettänyt 18. marraskuu 2013 - 10:07 käyttäjä Anonymous

Olemme syksyn mittaan valmistelleet nettisivujemme täydellistä uudistusta ja nyt sivut on avattu! Päivitämme ja täydennämme sivujen materiaaleja yhä, mutta paljon olemme jo saaneet valmiiksi.

Tuotteet-osiossa voit tutustua monipuoliseen tuotevalikoimaamme ja Toteutukset-osiossa pääset näkemään, millaisia apteekkeja ja lääketiloja olemme uudistaneet viime aikoina. Monista toteutuksista löytyy myös video, jonka avulla pääset melkeinpä astumaan sisään kyseiseen tilaan.