Olet täällä

NEROHEALTH-tuotesarja

Innovatiivinen NEROHEALTH-tuotesarja avaa uusia mahdollisuuksia sairaalan hoitoketjun suunnitteluun ja rakentamiseen. NEROHEALTH-tuotteet tarjoavat Suomen markkinoille ennennäkemättömiä ratkaisuja. Innostunutta palautetta terveydenhuollon ammattilaisilta on jo saatu.

Älykäs uusi NEROHEALTH-tuotesarja vapauttaa aikaa hoitotyöhön ja parantaa lääketurvallisuutta. Suomen markkinoilla ainutlaatuisen, hoitotyöhön tarkoitetun tuotesarjan kehitystyötä on tehty tiiviissä yhteistyössä laitetoimittajien ja hoitoalan ammattilaisten kanssa. 

NEROHEALTH-tuotesarjaan kuuluvat henkilökunnan työtä helpottava liikkuva työpiste NEROCARE-hoitovaunu, lääketurvallisuutta parantava NEROSAFE-älylääkekaappi sekä robottikuljetin NEROBOT-mobiilirobotti. Älylääkekaappi yhdessä sarjan NEROBOT-mobiilirobotin kanssa parantavat esimerkiksi lääkejakelun prosessia niin hoitohenkilökunnan kuin potilasturvallisuuden kannalta.

Tutustu tuotesarjaan ja pyydä tarjous!

Tutustu NEROHEALTH-tuotteisiin
NEROCARE-hoitovaunu vmp interior

NEROCARE-hoitovaunu

Osastolla liikkuvana työpisteenä toimiva NEROCARE-hoitovaunu sujuvoittaa ja helpottaa henkilökunnan työtä. Hoitovaunun tason korkeus on käyttäjäkohtaisesti helposti säädettävissä. Hoitovaunun runkoon saa sisällytettyä sähkölukittavan (lääke)laatikoston, joka voidaan avata käyttäjäkohtaisella tunnisteella. Osaksi hoitovaunua voidaan liittää tietokone, jolloin potilastietojärjestelmän käyttö onnistuu sujuvasti potilaan kohtaamisen yhteydessä, ja tarvittavat tiedot ovat helposti hoitohenkilöstön käytettävissä. 

Pyydä tarjous tai kysy lisää!

NEROSAFE-lääkelaatikko vmp interior

NEROSAFE-älylääkekaappi 

NEROSAFE-älylääkekaappi on älykäs, helppokäyttöinen ja turvallinen kokonaisratkaisu lääkkeiden säilytykseen. Se tehostaa toimintaa ja parantaa potilas- sekä lääkitysturvallisuutta, kun kaikki lääkkeet saadaan valvonnan alle.

Pyydä tarjous tai kysy lisää!

NEROBOT-mobiilirobotti vmp interior

NEROBOT-mobiilirobotti

NEROBOT-mobiilirobotti on suunniteltu tekemään itsenäisesti erilaisia logistisia tehtäviä esimerkiksi sairaalaympäristössä. Robotin tarkoituksena on mahdollistaa henkilöstön työajan kohdentuminen vaativimpiin, erityisosaamista edellyttäviin tehtäviin. Robotti osaa väistää kanssakulkijoita ja esteitä.

Pyydä tarjous tai kysy lisää!