Olet täällä

Apteekki Lohjanharju

VÄRIEN JA VALON JUHLAA

Kun apteekkari Päivi Järvinen tapasi VMP-Interiorin ensimmäisen kerran, hänellä oli kiireellistä asiaa. Pohjapiirustus uuteen apteekkitilaan piti olla valmiina viikon kuluttua.

Tuo tapaaminen Farmasian päivillä aloitti yhteistyön, jonka lopputuloksena toimivalla itsehoito-osastolla ja suojaisalla reseptitoimituksella varustettu apteekki. Apteekkitilaa hallitsee vahva oranssi väritys, joka yhdistettynä mustaan kiinnittää tehokkaasti huomion. Rohkeat värit olivat apteekkarin toive. Katseita tilassa keräävät myös kauniit designvalaisimet.

Apteekkari Päivi Järvinen
Apteekki Lohjanharju
Yhteistyö suunnittelijan kanssa sujui hyvin. Olen aika pikkutarkka monessa asiassa ja minulla oli selkeä näkemys siitä, millaisen apteekin haluan. Kun tilaa suunniteltiin, tuntui, että Annukka oivalsi heti, mitä ehdotin ja kuunteli toiveitani. Yhteistyö oli todella helppoa ja saimme hiottua pieniäkin yksityiskohtia. Uusissa tiloissamme onnistuivat erinomaisesti esimerkiksi valaistus sekä reseptitoimituksen intimiteettisuoja.
Veli-Matti Paulasaari
Designer, toimitusjohtaja
Projektin nopea eteneminen tarkoitti sitä, että samaan aikaan, kun sovimme rakennuttajan ja rakentajien kanssa ratkaisuista, apteekin tilasuunnitelma vasta eteni. Saimme soviteltua kaikki toiminnot ja ratkaisut hyvin yhteen ja lopputuloksesta tuli juuri sellainen kuin ajattelimmekin.
VMP-interior Veli-Matti Paulasaari
Veli-Matti Paulasaari
vmp@vmp-interior.fi
0500 721 723