Olet täällä

  • Hollolan apteekin apteekkari Päivi Pelkonen
  • VMP-interior uudisti Hollolan apteekin
  • VMP-interior uudisti Hollolan apteekin
  • Palvelupolku Hollolan apteekissa
  • VMP-interior suunnitteli Hollolan apteekin
  • Apteekkitilan viimeistelee viherseinä
  • Kassatiski Hollolan apteekissa
  • Hollolan apteekin takatilat
  • VMP-interior suunnitteli Hollolan apteekin

Olet täällä

Hollolan apteekki

Muutto, joka kannatti

Hollolan apteekki muutti vain muutaman sadan metrin matkan Prisman yhteyteen. Kauppakeskuksen parhaalla paikalla riittää nyt kuhinaa. 

Päivi Pelkonen tuli tammikuussa Hollolan apteekkariksi ja kiittelee edeltäjäänsä hyvin hoidetusta taustatyöstä. Hollolan S-marketia oli nimittäin suunniteltu laajennettavan Prismaksi jo kymmenisen vuotta. Valitukset olivat kuitenkin viivästyttäneet remontin alkua, mutta apteekilla oli jo tilavaraus ja hyvä keskusteluyhteys paikalliseen osuuskauppaan. Alustavat piirustukset olivat VMP-interiorin käsialaa ja Pelkonen päätti jatkaa työtä heidän kanssaan. Apua hän kaipasi esimerkiksi vuokraneuvotteluissa. 

Apteekki sijaitsee nyt Prisman parhaalla paikalla – kassojen ja pääsisäänkäynnin vieressä. Vaikka aikaisemmasta sijainnista on Prismaan matkaa vain muutama sata metriä, apteekin näkyvyys on aivan toisenlainen. Entinen liiketila näkyi ainoastaan kunnanviraston parkkipaikalle. Pelkonen kannustaa muuttoa pohtivia kollegoitaan.

– Mielestäni kauppakeskuksen yhteyteen muutto kannattaa, vaikka paikkakunnalla olisi vain yksi apteekki. Kun apteekki on näkösällä, asiakkaat muistavat käydä apteekissa ja ostavat meiltä samalla sen vitamiininkin ruokakaupan sijaan. On sekä asiakkaiden että apteekkien etu, että kaikki asiat hoituu yhdellä kertaa, sanoo Pelkonen.

Apteekkari Päivi Pelkonen
Hollolan apteekki
Parasta oli, että kaikki hoitui aikatauluissa ja sain erinomaista apua vuokraneuvotteluihin. En tiedä, olisinko itse osannut vaatia oikeanlaista vuokraakaan. Veli-Matti neuvotteli ehdot apteekin kannalta hyviksi, hänen asiantuntemuksensa oli kyllä hintansa väärtti.
Designer Yodo Kurosawa
VMP-interior
Täysin uuteen tilaa tunnelmaa luovat kassan takana oleva näyttävä antiikkikaluste ja Naava-viherseinä. Lasiseinät tuovat apteekkiin lisää valoa ja avaruuden tuntua.
VMP-interior Veli-Matti Paulasaari
Veli-Matti Paulasaari
vmp@vmp-interior.fi
0500 721 723