Olet täällä

Länsi-Porin apteekki

Länsi-Porin apteekissa asiakasta opastavat kiintopisteet ja ostoksille houkuttelevat amfiteatterimaisesti asetellut hyllyt. Kokonaisuus syntyi hyllytyssuunnittelijan, palvelumuotoilijan, apteekkarin ja VMP-interiorin yhteistyönä.

Länsi-Porin apteekki päätettiin siirtää Prisman yhteyteen, ja siitä lähti liikkeelle apteekkari Tuija Hämäläisen ja proviisori, hyllytyssuunnittelija Samuli Hämäläisen yhteinen projekti. Työnjako tehtiin niin, että Samuli otti haltuun itsehoitopuolen suunnittelun ja Tuija sekä henkilöstö miettivät apteekin muita toiminnallisuuksia. Apteekkialan ulkopuolista näkemystä projektiin toi tuttu palvelumuotoilija Sami Kuusisto ja projektiosaamista VMP-interior.

Tilasuunnittelun lähtökohdaksi muodostui, että apteekissa olisi selkeä keskikohta, josta asiakkaat voivat lähteä suunnistamaan. Palvelumuotoilija Sami katsoi tilaa asiakkaan silmin, ja suunnitteli Samulin kanssa tilaan kiintopisteitä, joiden avulla asiakas löytää helposti etsimänsä. Esimerkiksi Kipupiste-kyltti näkyy apteekista kauppakäytävälle ja nurkkaus sisältää kaikki flunssa- ja särkylääkkeet. 

Apteekkari Tuija Hämäläinen
Länsi-Porin apteekki
En ole ollut koskaan muuttoa tai remonttia suunnittelemassa, joten auttoi hurjasti, että VMP-interiorilla oli paljon kokemusta projektinhallinnasta ja työmaakokouksista eli juuri niistä asioista, joissa koin tarvitseva eniten tukea.
VMP-interior Veli-Matti Paulasaari
Veli-Matti Paulasaari
vmp@vmp-interior.fi
0500 721 723