Olet täällä

Lappeenrannan Uusi apteekki

Lappeenrannan ihme

Syksyllä Lappeenrannan Uudessa apteekissa tehtiin ihmeitä, kun apteekki uudistettiin kokonaisvaltaisesti, ilman että asiakaspalveluun tuli taukoja.

VMP-interiorin kautta hoitui kätevästi remontin aikataulutus, urakoitsijoiden kontaktointi ja muu tärkeä suunnittelutyö. Apteekkari Kaisa Tuomaala kiittelee Veli-Matti Paulasaaren raudan lujaa asiantuntemusta.

– Veli-Matti osasi heti hahmottaa tarpeemme ja esittää oikeita kysymyksiä avainhenkilöille. 

Lisäksi VMP-interiorin projektikoordinaattori Kari Elon vahva projektiosaaminen varmisti, että hommat hoituivat aikataulun mukaan.

– Hän teki meille tarkan suunnitelman remonttijärjestyksestä. Lattianlaitto oli koko prosessin kriittisin vaihe, mutta hyvän projektinhallinnan avulla sekin sujui hienosti. Hyllyt siirtyivät sitä mukaa, kun lattiaa valmistui, Tuomaala muistelee.

Yhteistyön on sujuttava suunnittelijan kanssa, ja Tuomaala kertoo hänellä ja suunnittelija Annukka Keräsellä sen toimineen todella hyvin. 

– Minä päätin tilan värimaailmasta ja siinä on mukana apteekkiketjumme vaalea violetti. Annukan kädenjälki näkyy etenkin kasvaneen valon, tilan ja intimiteettisuojan määränä. Tämän ovat huomanneet myös asiakkaat, kehuu Tuomaala.

Annukka Keränen
Suunnittelija
Apteekissa oli aikaisemmin keskilattialla paljon korkeita hyllyjä, mikä sai aikaan ahtaan ja raskaan vaikutelman. Uusimalla hyllyt ja tuomalla värimaailmaan valkoharmaata ripauksella vaaleaa violettia luotiin apteekkiin harmoninen ja valoisa tunnelma.