Olet täällä

Panelia ja Kiukainen

SIVUAPTEEKKIEN UUSI ELÄMÄ

Eurajoen apteekin sivuapteekit, Panelia ja Kiukainen tarvitsivat päivitystä. Apteekkari Marja Saarelaisen mielestä viihtyisä apteekki on kyläläisten huomioon ottamista asiakkaina.  

Ensin remontoitiin Kiukaisten sivuapteekki. Se laitettiin kokonaan uusiksi, sillä myös sijainti ja apteekkijärjestelmä vaihtuivat. Uusi tila löytyi pankin talosta, jonne syntyi uusin tietoliikenneyhteyksin ja paremmin turvatoimin varustettu apteekki.

Uusitut apteekit ovat sisustuksellisesti yhtenäiset. Kiukaisissa värimaailma on pähkinänruskeaa, valkoista, hopeaa ja merenvihreää, Paneliassa taas suklaanruskeaa ja kuultomaalattua valkoista puuta. Apteekkari Saarelainen on erittäin tyytyväinen sekä lopputulokseen että koko projektin kulkuun.

Apteekkari Marja Saarelainen
Panelian ja Kiukausten sivuapteekit
VMP-Interior oli aiemmin remontoinut Eurajoen apteekin, johon siirryin apteekkariksi. Sen onnistunut sisustus oli syy, miksi valitsin heidät kumppaniksi. Remonteissa oli hyvä projektinjohto ja toteutus, ja keskinäinwn keskustelu oli onnistunutta. Kaikki pyöri saman tavoitteen saavuttamiseksi – ei ollut sinun hommia ja minun hommia, vaan projekti, joka piti saada päätökseen. Saimme toimivat, kauniit ja turvalliset tilat, jotka ovat olleet asiakkaiden ja henkilökunnan mieleen.
Kari Elo
Projektipäällikkö
Teimme apteekkien tilasuunnittelun. Kalusteet uusittiin ja apteekit saivat uuden ilmeen. Paneliassa maalattiin lisäksi seinät ja katto sekä vaihdettiin lattiamatto. Hoidimme apteekkarin toivomuksesta projektinhallinnan myös kiinteistötöiden osalta. Näin kaikki työt olivat yhden henkilön hallinnassa ja aikataulutuksessa.
VMP-interior Veli-Matti Paulasaari
Veli-Matti Paulasaari
vmp@vmp-interior.fi
0500 721 723