Olet täällä

Paraisten apteekki

SAARISTOKAUPUNGIN APTEEKKI ON NYT ESTEETÖN

Muutto K-marketin yhteyteen toi Paraisten apteekille avarat ja helppokulkuiset tilat. Nyt tilat ovat esteettömät ja aivan kaupan oven vieressä on invapaikkoja. Uusi tila vaikutti positiivisesti myös henkilökunnan työskentelyyn: apteekkiin tuli lisää suoratoimituspaikkoja ja huomiota kiinnitettiin erityisesti työergonomiaan. Apteekkiin tuli sähkösäätöiset tiskit ja kassat, sillä töissä on hyvin eripituisia henkilöitä.

Muuton myötä apteekki luopui lääkkeenvalmistuksesta kokonaan ja siirtyi menekinmukaiseen varastointiin, mikä on ollut apteekkarin mukaan todella hyvä uudistus.

Apteekkari Kirsti Rajaniemi
Paraisten apteekki
Asiakasmäärät ovat lisääntyneet ja tänne on helppo tulla. Tila on valoisa, avara ja täällä on selkeät opasteet. Aiemmassa apteekissa oli raskas ulko-ovi ja sinne oli hankala tulla lastenvaunujen tai pyörätuolin kanssa. Lisäksi olemme voineet panostaa uudella tavalla itsehoito-osastoon ja esillepanoon. Kaikki apteekissa on kauniisti esillä ja kampanjoita on helppo toteuttaa. Toimivat tilat motivoivat henkilökuntaakin aivan eri tavalla.
Katri Virtasalo
Designer
Suunnittelun lähtökohtana oli merelliset värit ja symboliikka. Ideoin lisää meriteemaisia yksityiskohtia, kuten Paraisten kaupunkikuvassa toistuvat purjeet, jotka somistavat reseptitoimituksen seinäkkeitä, sisääntulon kompassimaton sekä tolpat, jotka on värjätty merimerkeiksi.
VMP-interior Veli-Matti Paulasaari
Veli-Matti Paulasaari
vmp@vmp-interior.fi
0500 721 723