Olet täällä

Porin Karhu apteekki

Porilainen Karhu apteekki laitettiin neljässä viikossa kokonaan uuteen kuosiin. Uusi oranssi-valkoinen apteekki on kuin valopilkku Mikkolan Prisman käytävällä.

Apteekissa pinnat, kalusteet, robotti ja jopa tietokoneet uusittiin. Työhuoneet purettiin ja rakennettiin uudestaan. Tilaa myös laajennettiin naapuriliikkeestä saaduilla 40 neliöllä. 

Erityisesti apteekkaria miellyttää tilan väljyys. Asiakkaat ovatkin antaneet paljon kiitosta siitä, että apteekissa mahtuu liikkumaan. 

Apteekkari Veli-Matti Lehtola
Karhu apteekki
VMP-interior hoiti projektia intensiivisesti. Meille oli nimetty yhteyshenkilö, joka oli jatkuvasti saatavilla. Laskin, että meillä kävi 15 yrityksen työntekijöitä tekemässä eri työvaiheita, ja kaikki työt oli linkitetty yhteen. Välillä oli tuntikohtainen aikataulu siitä, kenen vuoro on tehdä mitäkin. Kaiken lisäksi apteekki toimi koko remontin ajan. Itse sai keskittyä siihen, että minkähän värinen lattia laitettaisiin ja muut murehtivat muusta.
Designer Katri Virtasalo
VMP-interior
Apteekissa haluttiin säilyttää tuttu karhu-aihe, mutta halusin tuoda sen visuaaliseti isommin esille. Etsin sympaattisen karhuperheen kuvan ja ehdotin, että siitä toteutetaan koko seinän peittävä tapetti apteekkiin. Se toimii koko ilmeen perustana. Tunsin apteekkarin värimieltymykset entuudestaan, joten tiesin, että hän pitää oranssista. Otin oranssin tehosteväriksi harmaan ja valkoisen rinnalle, mikä toimii apteekissa hyvin. Tehosteväriä on käytetty apteekissa niin, että se on muunneltavissa tarvittaessa uusimalla akustiikkapaneelit ja kyltit.
VMP-interior Veli-Matti Paulasaari
Veli-Matti Paulasaari
vmp@vmp-interior.fi
0500 721 723