Olet täällä

Rääkkylän apteekki

Rääkkylän apteekki muutti sujuvasti yhden viikonlopun aikana ihan paikkakunnan keskustaan. Uusissa tiloissa oikeastaan kaikki tuntuu toimivan paremmin.

Kun apteekkari Mirja Matikainen saapui ensimmäisenä aamuna uudistettuun apteekkiin, tuntui kuin olisi tullut ihan uuteen työpaikkaan. Sama fiilis oli työntekijöillä.

Aiemmassa liiketilassa asiakastila oli hyvin pieni, joten Matikaisen toiveena oli avara ja valoisa uusi apteekki. Vaikka tilaa on nyt vain kymmenisen neliötä enemmän, tilaa tuntuu Matikaisen mielestä olevan paljon enemmän.

Varsinainen muutto uusiin tiloihin toteutettiin yhden viikonlopun aikana. Matikainen kehuu hyvää aikataulutusta.

– Muuttoviikonloppu oli rankka, mutta kaikki sujui uskomattoman hienosti. Ajavaiskahvitukset saatiin pidettyä apteekissa jo ensimmäisellä viikolla, Matikainen iloitsee.

Apteekkari Mirja Matikainen
Rääkkylän apteekki
Oli mahtavaa tulla nykyaikaisiin tiloihin, joissa kaikki toiminnot oli suunniteltu hyvin alusta lähtien. VMP-interiorin laatimasta aikataulusta oli helppo seurata mitä tehdään missäkin vaiheessa, ja aikataulu piti hienosti. Siitä näki kyllä, että he olivat muutaman muuttoprojektin suunnitelleet aiemminkin!
Designer Katri Virtasalo
VMP-interior
Suunnittelijana halusin apteekkiin kotoisaa tunnelmaa puunsävyillä, ja valitsin sitä tasapainottamaan modernin tapetin, joka näkyy hyllyjen välistä. Henkilökunnan tilat tiivistettiin kompaktisti ja tuotiin asiakkaille lisää tilaa. Apteekissa on nyt helppo ja mukava asioida.
VMP-interior Veli-Matti Paulasaari
Veli-Matti Paulasaari
vmp@vmp-interior.fi
0500 721 723