Olet täällä

Tampereen Turtolan apteekki

Kristiina Järvinen hyppäsi professorin uralta apteekkariksi. Tampereen Kirkko-Apteekki oli Järvisen ensimmäinen apteekki. Se oli hyvin perinteikäs, reilusti yli 100 vuotta vanha apteekki Amurin alueella. Asiakaskunta oli vakiintunutta, mutta apteekkitila ja sijainti eivät palvelleet nykyaikaisen apteekin tarpeita. 

Apteekki päätettiin siirtää Turtolan kauppakeskukseen, jossa apteekille oli tarjolla runsaasti enemmän tilaa ja hyvä sijainti päivittäistavarakaupan yhteydessä. Samalla nimi vaihtui Turtolan apteekiksi.

Järvisen toiveena oli selkeä, tilava ja esteetön apteekki. Hän halusi, että asiakkaat löytävät helposti etsimänsä ja siksi selkeillä opasteilla oli suuri rooli myös tilasuunnittelun kannalta. Lisäksi toiveena oli Apteekki-brändin raikas värimaailma.

Apteekkari Kristiina Järvinen
Turtolan apteekki
VMP-interiorin kanssa kaikki sujui teippauksista kalusteiden asentamiseen ja jopa käytetyn lääkelaatikoston hankkimiseen, kuljetukseen ja asentamiseen. Kommunikaatio oli helppoa ja koko projekti meni älyttömän hyvin – tämä tilahan oli valmis jopa etuajassa.
Designer Annukka Keränen
VMP-interior
Lähdimme suunnittelemaan apteekkia asiakaslähtöisesti. Kuullessani Kristiinan toiveet, muistin taannoin Pariisissa nähneeni erään liikkeen, jossa opastus oli toteutettu hienosti isoilla kohokirjaimilla. Kun apteekissakin pääsanat, kuten vitamiinit ja särky, nostetaan esille näyttävästi, se auttaa asiakasta löytämään nopeasti oikean tuoteryhmän.
VMP-interior Veli-Matti Paulasaari
Veli-Matti Paulasaari
vmp@vmp-interior.fi
0500 721 723