Olet täällä

  • Tuurin apteekki apteekkari Elina Järvenpää
  • VMP-interior suunnitteli Tuurin apteekin
  • Tilasuunnittelua Tuurin apteekissa
  • Myyntihylly Tuurin apteekissa
  • VMP-interior suunnitteli Tuurin apteekin
  • Näyttävät hyllyt Tuurin apteekissa
  • Tuurin apteekissa kiinnitettiin huomiota hyvään ergonomiaan
  • Reseptuuri Tuurin apteekissa
  • Palvelupolku Tuurin apteekissa

Olet täällä

Tuurin apteekki

Kyläkaupan apteekkari

Tuurin Kyläkauppaan tullaan tarjouksien perässä kaikkialta Suomesta. Siksi kauppakeskuksessa sijaitsevan apteekinkin täytyy vastata hintatietoisten asiakkaiden tarpeisiin.

Kyläkauppa on laajentunut historiansa aikana lukemattomia kertoja ja viimeisin laajennus valmistui keväällä 2017. Silloin myös Tuurin apteekki löysi paikkansa kyläkaupan sisältä, uudelta kauppakadulta kyläkaupan kassojen takaa.

Uuden kauppakadun keskieurooppalainen tyyli on erottuva, mutta niin on myös Tuurin apteekki, joka loistaa kadulle valoisana ja raikkaana. Kun kyläkaupan laajennuksesta ryhdyttiin puhumaan, apteekkari Elina Järvenpää tiedusteli heti, olisiko siellä tilaa myös apteekille. Neuvottelujen käynnistyessä viime vuonna VMP-interior tuli oitis kuvioihin mukaan.

Järvenpää on sitä mieltä, että hyvästä ja sujuvasta palvelusta kannattaa maksaa. Jo aikoinaan ensimmäinen puhelinsoitto VMP-interiorille toi tunteen, että yhteistyö tulee sujumaan.

Apteekkari Elina Järvenpää
Tuurin apteekki
Sitä helposti pitää itsestään selvänä, että hommat toimii, voi luottaa ja on hyvä keskusteluyhteys. Ne ovat asioita, minkä takia en edes kysynyt tarjouksia uudistukseen muilta, sillä tiesin, että VMP-interiorin kanssa homma toimii. Veli-Matti oli korvaamaton apu vuokraneuvotteluissa ja tilatarpeiden määrittelyssä. Saimme vaikuttaa paljon lopputulokseen ja Veli-Matti tiesi, mistä kyläkaupan kanssa voi neuvotella, mitä itse en olisi tiennyt laisinkaan.
Designer Annukka Keränen
VMP-interior
Apteekkari toivoi luotettavan ja raikkaan näköistä apteekkia. Kauppakäytävän ilme on tosi erilainen, mutta siihen emme päässeet vaikuttamaan. Valitsin sisustukseen paljon vihreää ja vaaleaa puuta. Täällä saimme valita myös lattiamateriaalin, mikä oli kiva. Apteekin puunsävyinen lattia viimeistelee ilmeen hienosti.
VMP-interior Veli-Matti Paulasaari
Veli-Matti Paulasaari
vmp@vmp-interior.fi
0500 721 723