Olet täällä

Vantaan Korson apteekki

Muutos vauhdittaa myyntiä

Korson apteekin apteekkari Heli Lainonen tiesi jo entuudestaan, että kun suunnittelu ja asennus toimivat, niin lopputuloksesta tulee hyvä. Ja niinhän siitä tuli.

Vantaan Korson apteekin tilat olivat hyvät ja suuret ja perustoiminnot oikeassa järjestyksessä, mutta edellisestä remontista oli jo aikaa ja osa kalusteista vaati ehostusta. Reseptitoimitukseen taas tarvittiin nykyisten määräysten mukainen ja itsehoitopuolelle tilaa kampanjatuotteiden esillepanoon.

Liiketilan muoto pysyi samana, mutta suunnittelija Jukka Nummen oivalluksilla tila saatiin hyödynnettyä entistä paremmin ja tilaan saatiin näyttävyyttä. Asiakastilassa on paljon pylväitä, ja aiemmin hyllyt olivat sijoiteltu hieman sokkeloisesti niiden väliin. Jukka suoristi linjat niin, että tila on helppo hahmottaa.

Apteekkari Heli Lainonen
Korson apteekki
Tiesin jo aiemmasta kokemuksesta, että voin luottaa siihen, että VMP-interiorin kanssa suunnittelu ja asennus sujuu. Kaikki sujui tälläkin kerrallan mainiosti. Arvostan joustavuutta ja ongelmanratkaisukykyä ja sitä näiltä asentajilta löytyy. Jos he huomaavat, ettei jotain asiaa voikaan toteuttaa ihan niin kuin on piirretty, he muokkaavat toteutusta hieman ja lopputulos on mitä mainoin. Itsehoitopuolella on voinut tietyissä tuoteryhmissä nähdä nyt jo ihan pienessä ajassa uuden esillepanon vaikutuksen myyntiin.
Designer Jukka Nummi
VMP-interior
Apteekki oli yleissävyltään tumma. Uusilla vaaleilla kalusteilla saatiin tila avarammaksi, lisää myyntipinta-alaa ja helpommin hahmotettava kokonaisuus.
VMP-interior Veli-Matti Paulasaari
Veli-Matti Paulasaari
vmp@vmp-interior.fi
0500 721 723