Olet täällä

Yritys

Miten voimme palvella?

VMP-Interior on Veli-Matti Paulasaaren vuonna 1996 perustama yritys. Aluksi keskityimme apteekkien ja sairaaloiden sisustus- ja tilasuunnitteluun, mutta vuosien varrella olemme kasvaneet ja laajentaneet osaamistamme kattavasti koko terveydenhuoltoalalle sekä houkutteleviin myymäläratkaisuihin. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja seuraamme aktiivisesti sekä apteekkisuunnittelun ja sisustuksen trendejä että lääkelainsäädännön uudistuksia. 

Innostumme sekä isoista että pienistä projekteista. Apteekkiasiakkaamme voivat toivoa pientä ilmeen kohotusta tai pyytää apuamme kaikkeen uuden liiketilan etsimisestä ja liiketoiminnan kehittämisestä alkaen. Meillä on vahvaa asiantuntemusta apteekkialalta ja tiedämme, miten rakennetaan apteekkeja, joissa työntekijöiden on ilo tehdä töitä ja jotka houkuttelevat asiakkaita viihtymään ja tutustumaan valikoimaan laajemmin. Esimerkiksi esteettömyyden huomioiminen ja toimivan palvelupolun rakentaminen on meille arkipäivää. Lue lisää palveluistamme täältä tai ota suoraan yhteyttä Veli-Matti Paulasaareen, p. 0500 721 723, vmp@vmp-interior.fi.

Sairaaloiden ja terveyskeskusten lääkehuoltotiloihin ja varastoihin tarjoamme monipuolisen ja laadukkaan tuotevalikoiman muunneltavista hyllyjärjestelmistä ketteriin lääkevaunuihin. Kaikissa kohteissa suunnittelijamme osaavat ottaa niukatkin neliöt tehokkaasti käyttöön, joten lopputuloksena on ergonomisia ja tehokkaita työtiloja – siksi meillä onkin jo useita kymmeniä tyytyväisiä terveydenhuoltoalan asiakkaita ympäri Suomen. Suunnittelemme lisäksi houkuttelevia ratkaisuja myymälöihin ja valikoimissamme on paljon erilaisia myynninedistämistuotteita. Ota sairaala- ja myymäläpuolen asioissa yhteyttä Teppo Korhoseen, p. 0400-722 554, teppo.korhonen@vmp-interior.fi.

Me VMP-interiorilla olemme ylpeitä ammattitaidostamme ja pitkistä asiakassuhteistamme, jotka tuovat meille suosittelujen muodossa jatkuvasti uusia kiinnostavia töitä. Pitäisikö meidän tutustua ja jutella lisää? Ota yhteyttä!

VMP-Interiorin henkilökuntaa

 

Laskutustiedot
Y-tunnus: 1067950-4

Verkkolaskutuksen osoite: 003710679504
Välittäjätunnus: OKOYFIHH 

Paperilaskut osoitteeseen:
VMP-interior Oy
@vmp-interior.fi@
PL 1000
00781 HELSINKI

Kysy skannauspalvelun osoite asiakaspalvelustamme: asiakaspalvelu@vmp-interior.fi tai 02 824 1000.