Edistykselliset NEROHEALTH-älyratkaisut

Innovatiiviset NEROHEALTH-älyratkaisut vapauttavat ammattilaisten aikaa kaikkein tärkeimpään – hoitotyöhön ja potilaan kohtaamiseen. Samalla ne parantavat lääkitysturvallisuutta. Ainutlaatuisten ratkaisujen kehitystyötä on tehty tiiviisti yhdessä hoitoalan ammattilaisten sekä laitetoimittajien kanssa. Tulokset puhuvat puolestaan – käyttäjien palaute on ollut innostunutta!

NEROBOT-MOBIILIROBOTTI

NEROBOT-mobiilirobotti tehostaa työajan käyttöä ja optimoi työnkulkua hoitamalla itsenäisesti logistisia tehtäviä. Mobiilirobotti voi kuljettaa esimerkiksi lääkkeitä tai instrumentteja. Kuljettimen päälle voidaan asentaa kaappi, laatikosto, hyllykkö, rullakko, vaunu tai taso tarpeiden mukaan. Kalusteen sähkölukitus varmistaa lääkitysturvallisuuden.

NEROSAFE-ÄLYLÄÄKEKAAPPI

NEROSAFE-älylääkekaappi on älykäs ja helppokäyttöinen lääkekaappi, joka ttakaa turvallisen lääkesäilytyksen. Työskentely helpottuu, toiminta tehostuu ja kaikki lääkkeet saadaan valvonnan alle. Valitse erilaisista runkovaihtoehdoista, laatikoista ja lokeroista käyttötarpeitasi vastaava kokonaisuus!

tutustu lääkehuollon toteutuksiimme >

Naantalin Katavakodin lääkehuoltotilat Hyppäys uuteen aikaan
Eurajoen ja Luvian terveysasemien palvelupisteet Asiointirauhaa kuntalaisille
Ota yhteyttä >

Miten voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä. Me autamme!

Toimisto & asiakaspalvelu:
p. 02 824 1000
asiakaspalvelu@vmp-interior.fi