2.11.2018

Hertsin apteekki

Suuri muutos, näyttävä lopputulos!

Uudet tilat lohkaistiin Tokmannin myymälästä ja liiketilat rakennettiin alusta asti.

Suuret suunnitelmat vaativat kumppanilta vahvaa liiketilaosaamista. Niinpä heti alkumetreistä alkaen avuksi otettiin VMP-interior. Asiantuntijoiden tehtävänä oli varmistaa, että apteekin tarpeet otettiin huomioon mittavan projektin jokaisessa vaiheessa.

Vanhan apteekin koivunväriset hyllyt sovitettiin uuteen tyyliin valkoisilla laatikostoilla. Vihreät otsakelaudat tuovat pirteyttä ja harmaansävyinen vinyylilattia sekä samaan sävyyn sovitetut loosit ovat rauhalliset ja harmoniset. Vaalea värimaailma ja onnistunut valaistus lisäävät tilan tuntua.

Asiakkaiden intimiteettisuojaa parannettiin akustoivilla seinäelementeillä ja valaisimilla. Tärkeänä pidettiin myös ergonomiaa. Sähkösäädettävien pöytien lisäksi apteekista löytyy yksi loosi, jossa työtä voi tehdä seisten.

Apteekkari Marjaana Nurmilaukas on moneen seikkaan tyytyväinen.

– Täällä on nyt vaaleaa, avaraa ja valoisaa. Ihan keväinen tunnelma! Neliöiden määrä ei suuresti muuttunut, mutta nyt ne ovat järkevämmin käytössä. Sekä asiakas- että purkutilaa saatiin lisää ja takatilat ovat toimivan kompaktit.

Olen todella tyytyväinen lopputulokseen ja oikein nautin kulkiessani uudessa valoisassa apteekissa. Valoisuutta ovat asiakkaatkin kiitelleet. Vaikka osa kalusteista on vanhaa ja osa uutta, on kaikki yhteensopivaa ja tyylikästä. Erityisen tyytyväinen olen apteekin edustan ilmeeseen ja uusiin teippauksiin. Apteekin uusi nimi ja logo väreineen tulevat lasiseinässä kivasti esille. Kiitos koko VMP-interiorin tiimille! Teitte hyvää työtä.

Marjaana Nurmilaukas, Apteekkari

VMP-interiorin asiantuntemus näkyy kohteessa

  • Apteekkiin tehtiin huomattava parannus akustiikkaan, joka vaikuttaa asiakkaiden intimiteettisuojaan.
  • Tyylikkäällä betonipinnalla saatiin sisutukseen trendikkyyttä.
  • Kiinnitimme huomiota yksityiskohtiin ikkunateippauksista ergonomiaan.
Ota yhteyttä >