5.4.2016

Inkeroisten apteekki

Päivänvarjoja pankkisalissa

Inkeroisten apteekissa laitettiin palvelupolku kokonaan uusiksi. Se toi tuplasti enemmän tilaa asiakaspuolelle ja paransi esteettömyyttä. Pisteenä i:n päällä valkoiset päivänvarjot.

Tilasuunnittelu lähti liikkeelle pohjapiirroksesta: Suunnitelmissa toiminnot käännettiin päälaelleen, minkä avulla itsehoitopuolen käyttöön saatiin tuplasti enemmän neliöitä ja yhtenäiset tilat henkilökunnalle.

Aiemmin Inkeroisten apteekkiin tultiin sisään suoraan reseptitoimitustiskille. Nyt asiakasta on vastassa selkeä ja avara itsehoitopuoli, ja reseptitoimitus löytyy tilan perällä. Apteekin uusi palvelupolku suunniteltiin huolella ja siitä rakennettiin looginen kokonaisuus. Nyt eri tuoteryhmät nousevat paremmin esille hyllyjen asettelun ja valaistuksen ansiosta. Tilassa hyödynnettiin myös vanhoja kalusteita, joihin saatiin pienellä muutoksella moderni ilme.

VMP-interiorin ammattitaidosta ja näkemyksestä oli suuri apu. Laskutkin maksaa tyytyväisenä, kun lopputulos on näin hieno. Oli hyvä päätös, että remontin suunnittelu oli ammattilaisten käsissä. Ilman heidän apuaan en esimerkiksi olisi pystynyt teettämään remonttia näin nopealla aikataululla, muutamassa kuukaudessa.

Apteekkari Tanja Oksman, Inkeroisten apteekki

VMP-interiorin asiantuntemus näkyy kohteessa

  • Apteekin palvelupolku muokattiin kokonaan uudelleen ja nyt tuotteiden logistinen virta on tehokas.
  • Myös apteekin esteettömyys parantui huomattavasti.
  • Apteekin uusi ilme rauhoitti ja selkeytti tilakokonaisuutta.
Ota yhteyttä >