8.4.2016

Kemijärven apteekki

Uusi on aina uusi

Apteekkari Sirkka Monto päätti sittenkin tehdä ison remontin ja hankkia lääkerobotin – ja kyllä kannatti! Nyt Monto ja hänen henkilökuntansa saavat työskennellä valoisassa ja tilavassa apteekissa. Valoa tilaan tuovat uusitut valaisimet, vaaleat kalusteet sekä ikkunat, joiden edestä on siirretty kaapistot pois.

Uudistuksessa apteekkiin saatiin uudet sirommat tiskit ja kaivattu neljäs reseptitoimitusloossi, mikä tekee työnteosta joustavampaa ja vähentää jonoja ruuhka-aikoina. Työntekoa avittaa myös lääkerobotti, jonka edessä olevaan kaapistoon tuli mustavalkoinen valokuva Kemijärven maisemasta.

Ajattelin pitkään, että en ryhdy tekemään remonttia, kun olen työelämässä enää muutamia vuosia, mutta sitten ryhdyin miettimään, että olisihan se mukava antaa henkilökunnallekin uudet hienot työtilat. Halusin VMP-interiorin tähän mukaan, että he huolehtivat kokonaisuudesta. Oli helpottavaa, kun oli ammattilaiset asialla, sillä remontissa riitti kyllä puuhaa meillekin. Kyllä ehdottomasti kannatti uudistaa apteekki, vaikka en aluksi meinannutkaan hommaan ryhtyä! Olen tosi tyytyväinen.

Apteekkari Sirkka Monto, Kemijärven apteekki
Ota yhteyttä >