14.4.2015

Kupittaan apteekki

Kaikki hommat hanskassa

Turun Kupittaan apteekki sijaitsee sairaalan vieressä vanhassa, kaupungin omistamassa rakennuksessa. Apteekin mittava remontti toteutettiin kolmessa vaiheessa vajaan kuukauden aikana, eikä apteekki joutunut olemaan uudistuksen takia kiinni päivääkään.

Projekti sisälsi aikataulutuksen, liiketilan perusteellisen saneerauksen, tilan teknisistä vaatimuksista huolehtimisen, työmaavalvonnan sekä tilasuunnittelun, palvelupolun luomisen ja hyllytyssuunnittelun.

En olisi ikinä pystynyt hallinnoimaan tätä kaikkea itse – rakennusmiesten töitä ja logistiikkaa. VMP-Interior teki heti aluksi selkeän aikataulun, josta pystyi seuraamaan, mitä minäkin päivänä tehdään ja kuka on töissä. Välillä täällä oli niin monta työmiestä yhtä aikaa, etten itsekään pysynyt kärryllä, kuka tekee mitäkin. Nyt kun remontti on valmis, olo on helpottunut ja on mukava tulla töihin. Seuraavaksi on hyvä keskittyä asiakaspalvelun kehittämiseen uusissa toimivissa tiloissa.

Apteekkari Minna Lang, Kupittaan apteekki

VMP-interiorin asiantuntemus näkyy kohteessa

  • Huolehdimme koko remontista apteekkarin puolesta. Vanhan talon saneeraukseen liittyvistä yllätyksistä huolimatta saimme remontin valmiiksi aikataulussa.
Ota yhteyttä >