10.4.2014

Lielahden apteekki

Jotain uutta, jotain vanhaa, jotain sinistä

Tampereen Lielahden apteekki muutti uusiin, moderneihin tiloihin. Vanhasta apteekista mukaan otettiin vain raikas sininen väri ja vähän kalusteita. Apteekkari Kyösti Laitinen on tyytyväinen apteekkiin ja sen uuteen sijaintiin: apteekki rakennettiin Prismaan hyvälle paikalle kassoja vastapäätä.

Tilojen suunnittelijaksi ja toteuttajaksi valikoitui VMP-Interiorin kollegoiden suosi- tuksesta. VMP toimitti asiakaspuolelle käytännössä kaikki kalusteet, suoratoimitus- ja kassatiskit sekä kalusteita sosiaalitiloihin. Laitinen kehuu VMP:n olleen joustava suunnittelija, joka siirsi myös vanhoista kalusteista sopivat osat uuteen tilaan.

Nyt tuotevalikoima on laajempi suuremman myymäläpinta-alan ansiosta ja reseptilääkkeet jakelee Newicon Isofixu-robotti, joka nopeuttaa asiakaspalvelua ja tulevan tavaran käsittelyä. Robotti myös tasoittaa ruuhkahuippuja, sillä aiemmin lääkkeiden hakeminen varastosta oli pullonkaula. Robotin etuna on myös, että se säästää varastointitilaa – pienessäkin tilassa siihen mahtuu korkeussuunnassa paljon tavaraa. Lisäksi robotin ansiosta tulee toimeen pienemmälläkin varastolla, kun tuotteita voi tilata vaikka joka päivä ja tarvittaessa pieniäkin määriä. Näin varasto ei sido niin paljon rahaa.

Kyösti Laitinen, Apteekkari

VMP-interiorin asiantuntemus näkyy kohteessa

  • Kauppakeskuksen suostumuksella tilaa laajennettiin noin kaksi metriä käytävän puolelle. Laajennuksen ansiosta tilaan saatiin kuusi suoratoimituspistettä, laaja valintaosasto sekä toimivat palvelupolut.
Ota yhteyttä >