14.10.2016

Pännäisten apteekkipiste

Tilojen laajennus sujuvasti

Pännäisten apteekkipisteessä toimii asiamiesposti ja ehkä kohta myös etälääkäripalvelu. Uusien tilojen myötä kaikille toiminnoille on tilaa reilusti.

Pännäisten apteekkipiste toimi tehokkaasti pienissä tiloissa, mutta kun samasta kiinteistöstä, aulan toiselta puolelta vapautui 100-neliöinen, ei apteekkari Helena Leikkosen tarvinnut kauaa miettiä. Apteekin tilat kolminkertaistuivat.

VMP-interior huolehti neuvotteluista vuokranantajan eli kunnan kanssa, ja tila laitettiin apteekin toiveiden mukaan kuntoon. Tilasuunnittelussa hyödynnettiin apteekkipisteen olemassa olevat kalusteet ja täydennettiin kokonaisuutta uusilla.

Asiamiespostille tuli oven suuhun oma tila, johon Posti toimitti kalusteet. Lisäksi apteekkiin asennettiin VMP TILA -lasiseinäjärjestelmä, jonka suhteen Leikkosella on jo paljon suunnitelmia.

– Etsimme parhaillaan yhteistyökumppaneita, jotka voisivat tuoda omia palvelujaan apteekkiimme. Esimerkiksi etälääkäripalvelut, ravitsemusneuvonta ja terapiapalvelut voisivat olla sopivia, mutta olen hyvin avoimin mielin. Etukäteen on vaikea sanoa, mikä olisi sellainen palvelu, jolle olisi kysyntää.

Paras remontti- ja muuttoprojekti on sellainen, jossa apteekkarin ei tarvitse sillä paljon päätään vaivata. VMP-interioriin voi luottaa 100-prosenttisesti. Minulla ei ollut mitään huolta remontista ja muutosta.

Apteekkari Helena Leikkonen, Pännäisten apteekkipiste

VMP-interiorin asiantuntemus näkyy kohteessa

  • Apteekin taustatilan toiminnot koottiin tiiviiksi kokonaisuudeksi, jolloin asiakastilaan saatiin hyllymetrejä runsaasti lisää ja keskilattia jäi avaraksi.
  • Asiakkaille tuttu värimaailma säilyi, mutta viininpunaista väriä korostettiin ja pylväisissä ja uusissa valaisimissa toistuu toivottu kullan sävy.
Ota yhteyttä >