14.10.2016

Pasilan apteekki

Yhteistyöllä nopeasti valmista

Kuinka onnistuu koko apteekki siirto muutamassa päivässä uuteen liiketilaan ilman ongelmia? Erittäin hyvin, kunhan se on suunniteltu ja aikataulutettu huolellisesti sekä projektijohdon että apteekin henkilökunnan kesken.

Apteekkari Tarja Timosaari kehuu vuolaasti saumatonta yhteistyötä VMP-interiorin porukan ja lääkkeiden siirtämisestä vastanneen muuttofirman välillä. Kun vanhassa liiketilassa pakattiin muuttoautoa, toisessa päässä purettiin edellistä kuormaa ja asennettiin kalusteita.

– Muuttoporukastakin joku sanoi, että tällaisia muuttoja voisi tehdä useamminkin, Timosaari nauraa.

Hänen mielestään VMP-interiorin asiantuntemus oli hyödyksi erityisesti kiinteistöasioiden ja remonttitarpeiden suhteen. Timosaari sanoo saaneensa apua aina, kun ongelmia ilmeni ja VMP-interiorin väki oli helppo tavoittaa.    

– Kaiken lisäksi he ovat tosi mukavaa porukkaa, samoin kuin asennusryhmä, joita kiittelin moneen kertaan.

 

Vaikka minullakin on kokemusta useista muutoista ja yhdestä remontista, eivät tällaiset asiat ole minulle arkipäivää. Päädyin VMP-interiorin suosituksesta esimerkiksi siihen, että rakensimme hyvin vähän uusia seiniä ja ratkaisimme työhuonetarpeet lasiseinäisten VMP TILA -ratkaisujen avulla. Lisäksi tilaan rakennettiin väliaikainen ilmanvaihto, sillä rakennuksessa on meneillään iso ilmastointiremontti.

Apteekkari Tarja Timosaari, Pasilan apteekki

VMP-interiorin asiantuntemus näkyy kohteessa

  • Henkilökunnan tiloja on nyt palvelutiskien molemmin puolin – sosiaalitilat kassan takana ja apteekin toiminnallinen tila suoratoimitustiskin taustalla. Poikkeuksellinen tilaratkaisu tehtiin tilan ehdoilla ja saatiin toimimaan hyvin.
  • Kassan taustaseinällä toistuu kassapisteistä tuttu oranssi, joka sopii hyvin yhteen neutraalien kalusteiden kanssa ja ohjaa asiakkaan kulkua.
Ota yhteyttä >