5.4.2016

Tampereen Haka-apteekki

Palveluvalintaan 100 neliötä enemmän

Tampereen Haka-apteekissa panostettiin palveluvalintaan ja tilan avaruuteen. Remontti oli osa koko Prisman kauppakeskuksen mittavaa laajennusta, joten projektissa oli käyttöä VMP-interiorin kokonaisvaltaiselle kiinteistöosaamiselle.

Apteekkari Marjo Pekkala muistelee keskustelleensa Prisman laajennuksesta ensimmäisen kerran vuonna 2005. Kymmenen vuoden odotus palkittiin, kun kauppakeskukseen ryhdyttiin toteuttamaan 10 000 neliön laajennusosaa, ja alkuvuonna apteekki pääsi muuttamaan uusin lähes tuplasti suurempiin tiloihin.

Suurimpana toiveena apteekkarilla oli palveluvalinnan uudistaminen. Uusien tilojen lisäneliöistä 100 käytettiinkin palveluvalintaan, joka on nyt 170-neliöinen – puolet koko tilasta. Uusia hyllyjä hankittiin reippaasti, saatiin vähennettyä välivarastoinnin tarvetta ja otettua mukaan uusia tuoteryhmiä.

Toinen toive oli näyttävä sisääntulo ja leveät käytävät, jotta ostoskärryjen kanssa asiointi sujuu helposti. Uudet tilat ovat nyt ruhtinaalliset, ja samalla asiakkaiden intimiteettisuoja palveluvalinnassa on parantunut roimasti.

Tässä projektissa tarvittiin runsaasti kiinteistörakentamisen asiantuntemusta. VMP-interiorin rooli oli todella tärkeä yhteydenpidossa eri toimijoiden välillä sekä esimerkiksi päivittyvien rakentamissuunnitelmien seuraamisessa. He myös tiedottivat varhaisessa kiinteistön remontista vastaaville, mitä erityisvaatimuksia apteekkitiloihin ja niiden suunnitteluun liittyy. Yhteistyö VMP-interiorin kanssa sujui mainiosti ja he kuuntelivat toiveitani. Kaiken kaikkiaan onnistunut projekti. Apteekki kiittää!

Apteekkari Marjo Pekkala, Haka-apteekki

VMP-interiorin asiantuntemus näkyy kohteessa

  • Uudessa tilassa apteekin palvelupolku vastaa täydellisesti asiakaskulkua.
  • Hyvällä palvelupolkusuunnittelulla pystymme luomaan monia mahdollisuuksia heräteostosten tekoon ja lisäämään palveluvalinnan myyntiä.
  • Erinomainen yhteistyö apteekkarin kanssa takasi onnistuneen lopputuloksen
Ota yhteyttä >