31.10.2013

Vaajakosken apteekki

Vaajakoskella asiointi on elämys

Apteekkari Leena Karikoski saa vihdoin tehdä unelmatyötään sellaisessa apteekissa, josta on aina haaveillut. Uudet tilat sijaitseat kauppakeskuksessa suuren S-Marketin yhteydessä erinomaisella paikalla. Vaajakosken apteekki on valoisa, värikäs, viihtyisä ja tuoreella tavalla vihreä.

Karikoski toivoi uudelta apteekilta valoisuutta, värejä sekä jotain vanhaa ja paljon uutta. Hän kertoi VMP-Interiorille toiveensa viininpunaisesta, keltaisesta ja sininsestä. Siitä VMP:n tiimi kehitti idean hyllyjen värikoodaukseen. Viininpunaisessa tuoteryhmässä on kipuun, glunssaan ja vatsaan liittyvät tuotteet, keltainen merkkaa itsehoitotuotteita, vitamiineja sekä ihonhoitoa ja sininen taas arjen apuvälineitä sekä haavojen, silmien ja suun hoitoon liittyviä tuotteita.

Asiakkaat ovat kommentoineet uuden apteekin olevan aivan erilainen kuin missä he tavallisesti käyvät. Tilassa on pieniä yksityiskohtia, jotka ovat monen mielestä kirsikka kakussa. Esimerkiksi näyttävä viherseinä ja vanhoista apteekkipulloista tehdyt lamput ovat saaneet ansaittua ihailua.

Halusin apteekin, jossa asiakas viihtyy ilman ostopakkoa ja ajattelee, että tulee toisenkin kerran. En halunnut mitään burananostopaikkaa, vaan ajattelen apteekkiani neuvontaa antavana liikkeenä, jossa asiakas saa vähän enemmän kuin on odottanut. Täällä on myös ajateltu, mitä asiakkaat tulevaisuudessa haluavat ja millainen asiointikokemus voi olla. Hallimaiseen isoon tilaan on saatu rakenteilla lämpöä ja esteettisyyttä, joka tekee tästä erityisen viihtyisän. Joku sanoi hyvin, että apteekki on hieno, mutta ei prameileva. Tänne voi tulla vaikka kumpparit jalassa.

Apteekkari Leena Karikoski, Vaajakosken apteekki

VMP-interiorin asiantuntemus näkyy kohteessa

  • Toteutimme apteekkarin toiveen elämyksellisestä apteekkikäynnistä asiakkaille.
  • Viherseinä, "smoothiebaari" ja apteekkipulloista tehdyt valaisimet ovat esimerkkejä toteutukseen valituista elämyksellisistä elementeistä.
Ota yhteyttä >