31.10.2013

Kalajoen Apteekki

Apteekki, jolla on luonnetta

Kalajoen apteekissa näkyy persoonallinen tyyli. Apteekkari Kaisu Valta toivoi uuteen tilaan näyttävää sisustusta, joten musta ja harmaa löysivät sisustuksessa parikseen violetin, mikä tekee Kalajoen apteekista tyylikkään dramaattisen. Asiakkailta on tullut tilan vahvasta ilmeestä paljon kehuja.

VMP-Interior oli projektissa mukana alusta asti ja otti vastuun tilojen suunnittelusta ja rakennusvalvonnasta. Tilan suunnittelua rajoitti oikeastaan vain sovittu neliömäärä, mikä sekin on hulppeat 300 neliötä – tuplasti enemmän kuin vanhoissa tiloissa.

Apteekkari etsi ideoita apteekkiinsa netistä, ja muun muassa palvelutiskien päällä olevat valaisimet löytyivät nettikaupasta. Sermien näyttävät mustat raamit taas olivat VMP-Interiorin suunnittelijan ehdotus. Ajatuksia heiteltiin puolin ja toisin ja jalostettiin toimiviksi. Yksi ideoista oli laittaa itsehoitopuolen keskelle mukavat nojatuolit.

Vahvat värit olivat uudistuksen lähtökohtana. En tiedä, mistä sain ajatuksen, mutta toiveenani oli musta lattia ja harmaat seinät. Olen mustan ystävä, ja väri ei ole apteekeissa se tavallisin. Kiitos hyvästä yhteistyö VMP-Interiorin tiimille. He olivat aina helposti tavoitettavissa, ja kun kommentoin suunnitelmia, sain aina hirveän nopeasti uudet ehdotukset

Apteekkari Kaisu Valta, Kalajoen apteekki

VMP-interiorin asiantuntemus näkyy kohteessa

  • Kokonaan uudet liiketilat toteutettiin paikallisen rakennusurakoitsijan kanssa.
  • Apteekkarin vahvaa näkemystä tummista sävyistä täydennettiin näyttävillä yksityiskohdilla.
Ota yhteyttä >