4.11.2013

Apteekki Lohjanharju

Värien ja valon juhlaa

Kun apteekkari Päivi Järvinen tapasi VMP-Interiorin ensimmäisen kerran, hänellä oli kiireellistä asiaa. Pohjapiirustus uuteen apteekkitilaan piti olla valmiina viikon kuluttua.

Tuo tapaaminen Farmasian päivillä aloitti yhteistyön, jonka lopputuloksena toimivalla itsehoito-osastolla ja suojaisalla reseptitoimituksella varustettu apteekki. Apteekkitilaa hallitsee vahva oranssi väritys, joka yhdistettynä mustaan kiinnittää tehokkaasti huomion. Rohkeat värit olivat apteekkarin toive. Katseita tilassa keräävät myös kauniit designvalaisimet.

Yhteistyö suunnittelijan kanssa sujui hyvin. Olen aika pikkutarkka monessa asiassa ja minulla oli selkeä näkemys siitä, millaisen apteekin haluan. Kun tilaa suunniteltiin, tuntui, että Annukka oivalsi heti, mitä ehdotin ja kuunteli toiveitani. Yhteistyö oli todella helppoa ja saimme hiottua pieniäkin yksityiskohtia. Uusissa tiloissamme onnistuivat erinomaisesti esimerkiksi valaistus sekä reseptitoimituksen intimiteettisuoja.

Apteekkari Päivi Järvinen, Apteekki Lohjanharju

VMP-interiorin asiantuntemus näkyy kohteessa

  • Kiireisestä aikataulusta huolimatta saimme soviteltua kaikki toiminnot ja ratkaisut hyvin yhteen. Lopputuloksesta tuli toivotunlainen.
Ota yhteyttä