Lääkehuollon palvelupolku

Kehittämämme palvelupolku takaa sen, että saat tilaajana parasta mahdollista palvelua kaikissa projektin vaiheissa suunnittelun aloittamisesta valmiin tilan käyttöönottoon asti.

Lääkehuollon tarpeisiin suunnitellut kalusteet tekevät työnteosta sujuvaa, täyttävät lääkitysturvallisuuden tiukat vaatimukset ja palvelevat käyttäjiään vielä vuosien kuluttua. Kun lääkehuone on suunniteltu käyttäjälähtöisesti ja kaikelle on paikkansa, se on helppo pitää siistinä ja hygieenisenä. Samalla työergonomia parantuu.

Yhteydenotto

Ota yhteyttä projektimyyjään tai asiakaspalveluumme > www.vmp-interior.fi/yhteys

Tarvekartoitus

Asiantuntijamme käy tuotteen, palvelun tai projektin kanssasi läpi. Hän selvittää tarvittavat tuotteet ja niihin liittyvät palvelut ja käy läpi aikataulun, budjetin, suunnittelutarpeen ja muut huomioitavat asiat.

Tarkistusmittaus

Lääkehuoneen suunnittelu sisältää tarvittaessa tarkistusmittauksen paikan päällä. Samalla alustavaa suunnitelmaa voidaan tarkentaa.

Suunnitelmat

Saat tulevasta tilasta selkeän suunnitelman, joka sisältää myös luettelon tilaan suunnitelluista tuotteista sekä tuotekuvat.

Tarjous

Kun suunnitelma on toiveidesi mukainen, saat kokonaisuudesta selkeän tarjouksen. Yleensä tarjous sisältää myös asennuksen.

Tilaus ja vahvistus

Hyväksyttyäsi tarjouksen saat tilausvahvistuksen ja sovimme tarkan toimitus- tai asennusajankohdan.

Toimitus ja asennus

Tilaus toimitetaan sovittuna ajankohtana. Kun tilaat tuotteet asennettuina, ammattiasentajamme huolehtivat ne käyttökuntoon.

Takuu

Tuotteillamme ja asennuksellamme on aina takuu.

Opastus ja tuotetietoa

Halutessasi saat tuotteillemme käyttöopastuksen. Asiakkaanamme saat myös tuoreeltaan tietoa uusista tuotteista ja lisävarusteista.

Tyytyväisyys

Asennuksen jälkeen otamme yhteyttä ja varmistamme, että olet tyytyväinen kokonaisuuteen.

Tutustu julkaisuihimme

Tutustu lääkehuollon palveluihimme ja tuotteisiimme selaamalla esitteitä.

Ota yhteyttä >

Miten voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä. Me autamme!

Toimisto & asiakaspalvelu:
p. 02 824 1000
asiakaspalvelu@vmp-interior.fi