Myymälä- ja toimistotilojen suunnittelu

Ammattitaitomme näkyy siinä, että tehostamme tilojen käyttöä ja teemme niistä houkuttelevia ja viihtyisiä. Jos haluat, katsomme bisnestäsi kokonaisuudessaan ja autamme sinua kehittämään liiketoimintaasi.

Tilasuunnittelun, kalustuksen ja projektinhallinnan lisäksi meillä on erinomaista osaamista liiketilojen hankinnasta, vuokrasopimuksista sekä tilatekniikan vaatimuksista. Konsultoimme ammattilaisia LVIS-asennuksissa ja sinua materiaalivalinnoissa. Jos haluat, katsomme bisnestäsi kokonaisuudessaan ja autamme sinua kehittämään liiketoimintaasi.

Uusi liiketila

Liiketilan haku
Kun tiedämme sinun tarpeesi, autamme etsimään toimintaasi sopivat liiketilat. Jos taas olet jo iskenyt silmäsi tiettyyn liiketilaan, voimme selvittää puolestasi, kuka sen omistaa ja huolehtia neuvotteluista.

Tarve parin vuoden päästä?
Vaikka liiketilan vaihto ei olisi juuri nyt sinulle ajankohtaista, kauttamme pääset hyötymään verkostosta, jossa tieto rakenteilla olevista liiketiloista liikkuu.

Liiketilan hankinta

Tilan tekniset vaatimukset
Kun sopiva tila on löytynyt, me osaamme sanoa, mitä muutostöitä tilaan tulisi tehdä ja kenen vastuulla ne ovat. Suunnittelemme niin seinien paikat, hätäpoistumistiet kuin atk-pisteetkin. Keskustelemme tilan tarpeista LVIS-suunnittelijoiden kanssa ja huolehdimme, että tilassa on kaikki tarvittava tekniikka. Tavoitteenamme on, että kiinteistön omistaja tekisi muutostyöt ja apteekkisi saisi muuttaa valmiiseen tilaan.

Vuokrasopimuksen ehdot
Olemme apuna myös vuokrasopimusneuvottelussa. Meillä on vahva näkemys siitä, mikä on liiketoiminnallesi hyvä sijainti. Tunnemme liiketilojen vuokraehdot ja hintatason ympäri Suomen. Autamme myös varmistamaan, että sopimus on kannaltasi reilu.

Tilasuunnittelu

Ilmeen päivitys vai kaikki uusiksi?
Meille ovat tervetulleita sekä isot että pienet projektit. Voimme päivittää toimitilasi ilmeen kevyellä uudistuksella tai miettiä koko tilan toiminnot uusiksi.

Visuaalinen ilme
Suunnittelemme visuaalisen ilmeen toiveitasi kuunnellen.

Kalustevalinnat
Valikoimamme laadukkaat kalusteet parantavat työtehoa ja ergonomiaa.

Palvelupolku
Tilasuunnittelussa mietimme tilaasi kokonaisuutena. Haluamme tehdä siitä mahdollisimman myyvän, houkuttelevan ja asiakasta sekä työntekijöitä palvelevan kokonaisuuden.

Käytetyt kalusteet
Voimme hyödyntää tilasuunnittelussa myös käytettyjä kalusteita.

Muut alihankkijat
Teemme yhteistyötä esimerkiksi mainostoimistojen kanssa. Näin toimitilasi uusi ilme toistuu kaikissa materiaaleissa.

Projekti

Aikataulutus
Laadimme aikataulun projektille sekä alihankkijoillemme ja huolehdimme, että toimitilasi valmistuu juuri silloin, kun on sovittu.

Avoin kustannusseuranta
Teemme projektista kustannusarvion, jossa on jokainen kulu eriteltynä. Kokemuksemme perusteella osaamme arvioida tarvittavan työmäärän hyvin. Jos projekti muuttuu matkan varrella, päivitämme kustannusarvion saman tien.

Investoinnit
Olemme apunasi, kun mietit, kannattaako investoida uuteen tekniikkaan – esimerkiksi robotiikkaan ja mitä sen avulla voidaan säästää.

Työmaavalvonta
Jos sinulle rakennetaan uusi liiketila, hoidamme puolestasi työmaan hallinnoinnin sekä valvonnan.

Rakennuslupakuvat
Saat meiltä myös rakennuslupakuvat.

Konsultointi

Liiketoiminnan kehittäminen
Autamme palvelumuotoilun avulla selkeyttämään ajatuksia liiketoiminnan kehittämisestä: kartoitamme kilpailutilannetta sekä autamme varmistamaan liiketoiminnan kannattavuuden – myös tulevaisuudessa.

Hyllytyssuunnittelu
Teemme tiivistä yhteistyötä asiantuntevien hyllytyssuunnittelijoiden kanssa. Konsultoimme heitä tarvittaessa asiakastilan rytmityksestä sekä hyllyjen asettelusta. Suosittelemme hyllytyssuunnittelijan palkkaamista – se maksaa itsensä takaisin.

Elinkaariajattelu
Autamme katsomaan tulevaisuuteen ja miettimään, millaisessa liikehuoneistossa ja kunnossa toimitilasi on silloin, kun suunnittelet muuttoa seuraavaan tai jäät eläkkeelle. Autamme varmistamaan, että sinä saat investoinnistasi parhaan mahdollisen tuoton myös vuosien kuluttua.

Asennus

Asiantuntevat ja luotettavat asentajamme keräävät kiitosta asiakkailtamme. Suunnittelemme remontin ja asennuksen niin, että se häiritsee yrityksesi toimintaa mahdollisimman vähän. Verkostostamme löydämme juuri sopivat osaajat sinun kohteeseesi. Oikein ja huolellisesti asennetut kalusteet ovat turvallisia ja helppoja käyttää.

Seuranta

Seuraamme remontin jälkeen uuden tilasi toimivuutta ja teemme tarpeen tullen ehdotuksia ja hienosäätöjä.

Ota yhteyttä

Miten voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä. Me autamme!

Toimisto & asiakaspalvelu:
p. 02 824 1000
asiakaspalvelu@vmp-interior.fi