7.11.2017

Porin Asema Aptekki ja Itä-Porin SA

Kun tehdään, tehdään kunnolla!

Ensin oli tarkoitus päivittää pääapteekkia, sitten sivuapteekki saikin siirtoluvan ja yhtäkkiä meneillään oli kahden apteekin yhtäaikainen remontointi. Kaikki sujui lyhyessä ajassa ja apteekkari Leena Astalan mukaan vieläpä ihanasti.

Pääapteekkiin apteekkari toivoi visuaalisen ilmeen päivitystä sekä takatilojen remonttia. Haaveissa oli funktionaalinen ja avara apteekki, jossa on hyvin toimivat henkilöstötilat. Niinpä olemassa olevien kalusteiden ilmettä muokattiin uudistamalla opasteita ja tilaa saatiin lisää sijoittelemalla kalusteet uudelleen. Muutos asiakastilassa on suuri.

Erityisen iloinen Astala on virtaviivaisesta tavaranpurkuprosessista, joka oli yksi tavoite. Tilasuunnittelun myötä purkupisteellä ei enää tarvitse ottaa yhtäkään turhaa askelta. Lisäksi apteekin toimistotilat siirrettiin selkeästi erilleen purkupisteestä, mikä antaa toimistossa työskenteleville rauhan.

Sivuapteekin uudistus lähti liikkeelle siirtoluvan hakemisesta, sillä liikekeskus, jossa apteekki sijaitsi, aiottiin purkaa. Siirtolupa Itä-Porin alueelle heltisi, ja apteekille ryhdyttiin suunnittelemaan tiloja terveysaseman ja eläinlääkärikeskuksen yhteyteen – kaikkiaan mainiolle paikalle.

Apteekkarin toiveena oli toimiva, kaunis ja skandinaavinen apteekki. Suunnittelija Jukka sai visuaalisuudessa vapaat kädet ja lopputuloksena sivuapteekin ilmeestä tulikin niin hieno, että se ilahduttaa päivästä toiseen – ja kerää runsaasti kehuja.

Arvostan suuresti sitä, että ammattilainen, tässä tapauksessa suunnittelija Jukka, katsoo apteekkia eri silmin, näkee sen mahdollisuudet ja ehdottaa rohkeampia ratkaisuja kuin jos olisi itse tekemässä. Itse kun ei osaa sellaisia vaihtoehtoja kuvitellakaan. On mahtava tehdä töitä eri alan ammattilaisten kanssa. VMP-interior tuntee apteekkimaailman tarpeet ja toiveet niin tarkkaan, että yhteistyö sujui erinomaisesti. Tosi hyvä fiilis jäi, mutta toivottavasti ei ihan heti tarvi uudestaan silti aloittaa!

Apteekkari Leena Astala, Asema-apteekki ja Itä-Porin apteekki

VMP-interiorin asiantuntemus näkyy kohteessa

  • Asema-apteekissa saimme palvelupolkuajattelulla ja kalusteiden uudelleenjärjestelyllä paljon lisää tilaa ja pullonkaulat pois.
  • Asema-apteekin ilme freesattiin ja takatiloista suunniteltiin erinomaisesti toimivat.
  • Itä-Porin apteekissa avainsanoja ovat avara, valoisa ja harmoninen.
Ota yhteyttä >