7.11.2014

Vantaan asema Apteekki

Täyden kympin remontti

Vantaan Asema apteekin uudistaminen hoitui niin kivuttomasti, että apteekkari Kirsi Paulamäki ihmettelee sitä vieläkin. Remontoitu tila on nyt apteekkarin oloinen – asiakkaiden sanojen mukaan muutos on uskomaton.

Kauppakeskus Tikkurissa sijaitseva apteekki sai remontissa 76 neliötä lisää tilaa, mikä toi väljyyttä ja avaruutta myymälään. Remontissa laitettiin kaikki päälaelleen: kaadettiin väliseinä, siirrettiin reseptitoimitus vastakkaiselle puolelle apteekkia ja uudistettiin koko myymälä. Kun remontti oli valmis, moni asiakkaista pyörähti epäuskoisena apteekin ovella ja luuli tulleensa väärään paikkaan – muutos oli niin suuri.

Apteekissa panostettiin uusiin tuotehyllyihin ja laajempaan tuotevalikoimaan. Apteekkari halusi, että jatkossa apteekissa on aina jotain kiinnostavaa ja asioimaan tultaisiin muutenkin kuin ”pää kainalossa”.

Suuri muutos yleisilmeeseen tuli valaistuksella. Loisteputkivalot vaihdettiin ledeihin, mikä on saanut koko apteekkitilan loistamaan aivan uudella tavalla. Apteekkiin toimitettiin lisäksi lasiseinäinen VMP TILA, joka palvelee sairaanhoitajan työhuoneena.

Asiakkailta on tullut eniten positiivista palautetta tilojen avaruudesta ja selkeydestä sekä valoisuudesta – he ovat sanoneet, että ihan kuin tulisi taivaaseen! Asiakkaat ovat olleet kiinnostuneita uusista tuotteista ja hyvän olon teema on noussut selkeästi esiin, juuri niin kuin toivoinkin. Erityisesti nuoret ostavat paljon netistä. Apteekin täytyy näyttää houkuttelevalta ulospäin, jotta ostoksilla kulkevat ihmiset poikkeavat sisään. Apteekkini palvelee myös silloin, kun on terveenä.

Apteekkari Kirsi Paulamäki, Asema Apteekki

VMP-interiorin asiantuntemus näkyy kohteessa

  • Loisteputkivalot vaihdettiin ledeihin, mikä sai apteekkitilan loistamaan aivan uudella tavalla.
  • Teollisuushenkiset, kookkaat valaisimet toimivat hyvänä vastapainona raikkaan turkoosi-valkoiselle värimaailmalle.
  • Apteekin sijainti kauppakeskuksessa lähellä junarataa toi sisustukseen junateeman, joka näkyy apteekissa esimerkiksi isoina kuvapintoina.
Ota yhteyttä >