7.11.2014

Enon apteekki

"Kuin kaupunkiapteekki"

Joensuun kupeessa sijaitsevan Enon apteekki laitettiin kerralla uusiksi: uutta ovat liiketila, apteekkiohjelma ja jopa aukioloajat. Samalla Uimaharjun sivuapteekki sai uuden liiketilan ja ilmeen.

Suunnitelmat kristallisoi Enon Osuuspankkiin, joka tarjosi apteekille tiloja samasta rakennuksesta. Enon apteekilla on sivuapteekki Uimaharjulla noin 15 kilometriä Enosta Lieksaan päin. Sivuapteekissa tilanne oli sama: uudistuksia kaivattiin, ja kun Osuuspankilta löytyi myös sille uusi toimitila, päätös muutosta oli helppo tehdä.

Lopputuloksena syntyi valoisat, viihtyisät, esteettömät ja toimivat apteekkitilat. Merkittävä toiminnallinen muutos Enon apteekissa oli, että nyt kaikki reseptivapaat tuotteet ovat palveluvalinnassa. Pienessä kylässä uudistunut apteekki on saanut paljon huomiota.

Asiakkaat ovat ihastelleet, että apteekki on hieno ja valoisa. Hyvin moni on sanonut, että tämähän on kuin kaupunkiapteekki. Kaikki uudistuksessa ja muutossa sujui todella hyvin, ja nyt on mukava työskennellä uusissa valoisissa ja avarissa tiloissa. Enossa meni oikeastaan kaikki uusiksi, kun muuton yhteydessä otettiin käyttöön uusi apteekkiohjelma ja pidennettiin aukioloaikoja.

Apteekkari Sinikka Pekonen, Enon apteekki

Asiakkaat ovat kommentoineet, että onpa mukava, kun samalla voi käydä myös apteekissa. Asiakas- ja ihmisläheinen palvelu ovat meille molemmille tärkeitä.

Toimitusjohtaja Raili Hyvönen, Enon Osuuspankki

VMP-interiorin asiantuntemus näkyy kohteessa

  • Osaamisemme auttoi apteekin ja pankin yhteistyötä.
  • Saimme aikaan ratkaisun, johon molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä.
Ota yhteyttä