17.5.2017

Haapajärven apteekki

Ammattilaisten avulla sujuva lopputulos

Apteekkari Raija Rautio-Nikula halusi VMP-interiorin mukaan liiketilaneuvotteluista lähtien, sillä ammattilaisen avulla säästyy monelta murheelta.

Rautio-Nikulalle tarjoutui tilaisuus suunnitella Haapajärven apteekille kokonaan uudet tilat entiselle linja-autoasemalle, jossa toimii nyt pieni liikekeskus. Koska vanhan tilan saneeraus olisi ollut haastavaa, hän päätti tarttua tarjoukseen. Saman tien hän pyysi projektiin mukaan VMP-interiorin.

Monet työmaakokouksista pidettiin muualla kuin Haapajärvellä, joten VMP-interiorin Veli-Matti edusti apteekkaria niissä. Tapaamisissa varmistettiin, että apteekin tarpeet tulevat otettua huomioon ja aikataulu pitää.

– Välillä täytyi olla tiukkana rakentajan kanssa, jotta kaikki on valmiina silloin, kun olimme sopineet, jotta pääsemme tekemään kalusteasennuksia VMP-interiorin kanssa. Kaikki sujui lopulta hyvin ja tila oli valmis aikataulussa.

Muuttomatka oli lyhyt, vain 100 metriä, joten sekin sujui muitta mutkitta. Rautio-Nikula on erittäin tyytyväinen lopputulokseen.

Ei tällaisia muutoksia tule tehtyä montaa kertaa elämässä. Projektissa tarvittiin sellaista ammattitaitoa rakentamisesta ja tilasuunnittelusta, mitä minulla ei ole. Luotettavan kaverin ottaminen mukaan heti alusta lähtien oli minulle itsestäänselvyys. Koko iso projekti sujui kannaltani helposti ja apteekista tuli avara, valoisa ja toimiva. Kun on ammattilaiset kaverina, niin hommat sujuu ja säästyy monelta harmilta

Apteekkari Raija Rautio-Nikula, Haapajärven apteekki
Ota yhteyttä