17.5.2017

Iisalmen Ykkösapteekki

Iisalmen Ykkösapteekin asiakkaat antoivat palautetta palveluvalinnan ahtaudesta sekä intimiteettisuoja ja  parkkipaikkojen puutteista. Apteekkari Harri Sormunen kuunteli toiveita ja siirsi apteekkinsa kivijalasta pieneen kauppakeskukseen.

Ennen, kun uusi tila valittiin, Sormunen kartoitti yhdessä VMP-interiorin kanssa Iisalmen kaupungin tilatarjontaa. Yhteisten keskustelujen pohjalta apteekki päätettiin siirtää kauppakeskuksen yhteyteen.

Muutto vastasi asiakkaiden esittämiin toiveisiin, sillä nyt apteekista saatiin esteetön ja avara eivätkä parkkipaikat olleet enää ongelma. Uusissa tiloissa palveluvalinnan neliömäärä kolminkertaistui. Onnistuneen lopputuloksen varmisti ammattimainen tilasuunnittelu.

Asiakkailta on uusista tiloista tullut runsaasti positiivista palautetta. Tila ja opastus ovat niin selkeitä, joten asiakkaan on helppo navigoida apteekissa.

VMP-interiorin antama tuki projektin läpiviemiseen oli tärkeää. Saimme heiltä hyvät ehdotukset ja sellaisen kokonaisuuden kuin halusimme. Visiomme oli toteuttaa nykyaikainen apteekki ja ilme, joka näyttää tuoreelta vielä viidenkin vuoden päästä. Se onnistui todella hyvin.

Apteekkari Harri Sormunen, Iisalmen Ykkösapteekki
Ota yhteyttä >