14.4.2014

Isojoen apteekki

Pienellä budjetilla museosta moderniksi

Jouni Malin aloitti apteekkariuransa Etelä-Pohjanmaalla kolmen pienen apteekin johdossa. Sekä pääapteekissa että sivuapteekeissa oli tarvetta remontille, mutta budjetti oli tiukka. Apuun kutsuttiin Malinin edellisessä työpaikassa Töysän Tuurissa tutuksi tullut VMP-Interior.

Kaikkien kolmen apteekin kalusteet olivat vanhoja ja epäkäytännöllisiä, mikä teki työnteosta hankalaa. Yhtä asiakasta palvellakseen täytyi vaihtaa työskentelypistettä useasti. Lisäksi apteekeissa oli vain vähän asiakastilaa ja niukka itsevalinnan tuotevalikoima. VMP-Interior teki tilasuunnitelman, joka toi roimasti lisaää asiakastilaa. Apteekkari hoiti remontin purkutyöt omin ja henkilökunnan voimin ja palkkasi maalaustöihin paikallisen ammattilaisen. Jokaisessa apteekissa on nyt samanlaiset tiskit ja suoratoimituspisteet paikkakunnasta riippumatta, mikä tekee henkilökunnan työstä mukavampaa. Lopputuloksena ovat tilat, joita asiakkaat eivät meinanneet uskoa samoiksi.

Olen iloinen, että VMP-Interior ei myy pelkästään vakiokalusteita, vaan ne ovat muokattavissa omien toiveiden mukaan. Remontin kustannuksia voi mielestäni vertailla henkilöstökuluihin. Toimivat työtilat vaikuttavat siihen, että henkilökunta viihtyy töissä. Tällaisiin pieniin muuttotappiokuntiin olisi hankala saada uutta vakituista henkilökuntaa ja vuokratyövoiman käyttö tulisi kalliiksi. Kun asennustyöt oli tehty ja pääsimme hyllyttämään tuotteita, koko henkilökunta oli innossaan. Proviisorikin kysyi, onko pakko lähteä töistä pois, Malin nauraa.

Jouni Malin, Apteekkari

VMP-interiorin asiantuntemus näkyy kohteessa

  • Toimme projektiin suunnittelu- ja konsultointiosaamisemme.
  • Tilasuunnitelmamme myötä apteekin asiakastila lisääntyi roimasti.
  • Toimitimme modernit, vihreävalkoiset kalusteet ja vastasimme niiden asennuksesta.
Ota yhteyttä >