10.11.2017

Joensuun Keskusapteekki

Kasvua näkyvissä

Joensuun Keskusapteekki muutti kaupungin keskustasta Prisman yhteyteen. Joka vuosi Prismassa lyödään kassaan noin 4 000 000 tapahtumaa, joten asiakasmäärien odotetaan kasvavan myös apteekissa.

Keskusapteekissa oli hieman ahtaat tilat, joten muutto yhden Itä-Suomen suurimman ostospaikan, Joensuun Prisman, kylkeen kiinnosti. Kun sitten Fimea antoi luvan apteekkirajojen muutoksesta, muutto pois keskustasta mahdollistui ja apteekkari Eija Inola otti oitis yhteyttä VMP-interioriin.

VMP-interior olikin apteekkarin apuna alusta lähtien: vuokraneuvottelut, tilan vaatimukset ja suunnittelu kaikki hoituivat Veli-Matin avustuksella. Vaikka projekti oli mittava, ylimääräinen stressi poistui, kun mukana oli luotettava yhteistyökumppani.

Keskusapteekin ilme kaipasi raikastamista ja yhtenäisyyttä. Inola halusi uuden ilmeen kulkevan läpi koko apteekin – ulkovalomainoksista palveluvalinnan hyllyihin. Nyt Prisman kassojen ja pullonpalautusautomaatin lähellä sijaitsee apteekki, joka on avara ja valoisa. Tila on hyvänmallinen, joten palvelupolku on voitu hioa viimeisen päälle. Uudesta apteekista ovat ilahtuneet myös asiakkaat, jotka pääsevät nyt helposti apteekkiasioille ruokaostosten yhteydessä. Arki onkin lähtenyt hyvin käyntiin ja asiakasmäärät ovat kasvussa.

En olisi yksin uskaltanut lähteä projektiin, sillä vastapuolella oli iso toimija eli paikallinen osuuskauppa. Veli-Matin asiantuntemuksesta oli todella suuri apu muutoksen toteuttamisessa. VMP-interiorin porukan kanssa asiointi oli erittäin helppoa. Kun laitoin sähköpostia tai soitin, vastaus löytyi aina nopeasti. Tykkäsin myös tosi paljon yhteistyöstä suunnittelijan kanssa.

Apteekkari Eija Inola, Joensuun Keskusapteekki

VMP-interiorin asiantuntemus näkyy kohteessa

  • Apteekki näyttää houkuttelevalta ja selkeältä.
  • Takaseinän valaistu kosmetiikkahylly on todella näyttävä.
  • Apteekki näkyy Prisman kassalla asioiville kokonaisuudessaan.
Ota yhteyttä >