2.11.2018

Kajaanin Ykkösapteekki

Neliöt oikealla paikalla

Kajaanin Ykkösapteekissa kyllästyttiin epäkäytännöllisiin tiloihin ja muutettiin tien toiselle puolelle entisen Hesburgerin paikalle. Avajaisia juhlittiin toukokuussa.  

Uusiin tiloihin käytettiin kolmea eri liiketilaa, ja ravintolan muuttaminen apteekille sopivaksi vaati mittavia toimenpiteitä ilmastointikanavista ja viemäröinnistä alkaen. VMP-interior oli mukana vuokraneuvotteluista lähtien.

Vanha apteekki toimi hankalasti kolmessa kerroksessa. Uusi apteekki on kooltaan suurin piirtein yhtä iso, mutta nyt neliöt ovat oikealla paikalla.

Valkoiset kalusteet, omenanvihreä tehosteväri ja seinien kaksi erisävyistä harmaata luovat isot kontrastit ja ovat samalla raikkaat ja rauhalliset. Alas lasketussa katossa on LED-paneelit ja lisäksi LED-spotit on suunnattu hyllyihin. Valo on sopivan kirkas ja miellyttävän pehmeä.

Muuton yhteydessä parannettiin reseptiasiakkaiden intimiteettisuojaa akustoivilla looseilla ja valaisimilla.

Asiakkailta on tullut paljon kiitosta, aluksi jopa monta kertaa päivässä. Muun muassa intimiteettisuojaa on kiitelty. Tyytyväinen on apteekkari Riku Niemikin. – Mitään en muuttaisi tai tekisi toisin!

Kun koko apteekki siirretään uusiin tiloihin, se antaa hyvän mahdollisuuden toimintaprosessien kehittämiseen. Muutto ravistelee miettimään perustoimintoja ihan uudella tavalla. Panostin hyvään suunnitteluun ja kun sitä tekee osaavan yhteistyökumppanin kanssa, ei lopputulos voi olla kuin hyvä. VMP-interior oli apuna alusta alkaen. Projekti oli mittava, mutta mitään en tekisi toisin.

Riku Niemi, Apteekkari

VMP-interiorin asiantuntemus näkyy kohteessa

  • Vanhassa apteekissa myymälä oli pieni ja takatilat suuret. Käänsimme tilanteen toisin päin ja otimme kaikki neliöt tehokkaasti käyttöön.
  • Onnistuimme useamman liiketilan integroinnissa ja muuntamisessa apteekille sopivaksi.
  • Uusi apteekki on tilava, raikas ja tyylikäs.
Ota yhteyttä >