14.4.2015

Kalannin sivuapteekki

Pieni, tunnelmallinen ja toimiva

Kun Vehmaan Kalannin kylälle rakennettiin uusi kerrostalo, apteekkari Hanna Nokelainen tarttui tilaisuuteen ja vuokrasi sieltä sivuapteekilleen uudet tilat. Henkilökunnan toiveena oli moderni ja viihtyisä apteekki, jonka toteuttamisessa VMP-Interior oli mukana vuokrasopimuksen tekemisestä lähtien.

Uuteen tilaan suunniteltiin reseptintoimitusloosi, kassapiste sekä tilava itsehoito-osasto, johon saatiin aikaisempaa enemmän tuotteita esille. Takatiloihin tehtiin pieni toimisto.

Kompaktiin asiakastilaan suunniteltiin vaaleat valintahyllyt ja tiskit, jotka avartavat pientä tilaa. Uusinta tekniikkaa hyödynnettiin muun muassa työpisteiden sähköisissä pöytätasoissa sekä ikkunoiden murtosuojauksessa. Erityisesti apteekkaria ilahduttaa apteekin hyvä tunnelma.

Minulla kävi hyvä tuuri, että pääsin aloittamaan puhtaalta pöydältä uudessa tilassa. Apteekista tuli kompakti ja toimiva. Pohjaratkaisu on todella onnistunut: saimme kaikki tarvittavat toiminnot mahtumaan, eikä tule turhia askelia. Reseptintoimituspiste suunniteltiin niin, että asiakkaalla on hyvä intimiteettisuoja.

Apteekkari Hanna Nokelainen, Kalannin sivuapteekki

VMP-interiorin asiantuntemus näkyy kohteessa

  • Hyvin suunniteltu valaistus auttaa asiakkaita löytämään tuotteet helposti ja parantaa henkilökunnan viihtyvyyttä.
  • Sähkösäätöiset tiskit, kunnolla pyöristetyt kulmat sekä ergonomiset työtuolit varmistavat henkilökunnan turvallisen, ergonomisen ja mukavan työskentelyn.
Ota yhteyttä