5.6.2018

Kemiönsaaren terveyskeskus

Terveyskeskuksen uudet säilytysratkaisut 

Esitteestä se löytyi – nimittäin kahden huoneen tasokkaat säilytysratkaisut! Henkilökunnan tarvitsemat välineet ja valmisteet löytyvät nyt käytännöllisistä laatikosto- ja kaappikokonaisuuksista. Vaaleat ja siistit pinnat lisäävät puhtaan tilan tunnetta.

Kemiönsaaren terveyskeskuksella oli remontin kokoinen pulma: toiminnot olivat kasvussa, tilaa piti saada lisää ja talon osaajat lähemmäs toisiaan. Samalla piti pohtia uusiksi säilytysratkaisut.

– Tärkein tavoite oli tehdä ensiapu- ja lääkkeenjakohuoneista tarkoituksenmukaiset tilat toimivine kaappeineen kaikkineen, osastonhoitaja Maria Bärling kertoo.

Kun rahoitus ja remontin aikataulu oli lyöty lukkoon, siirrettiin katse säilytykseen. Hankintalistalla olivat helposti käytettävät ja lääketurvallisuuden vaatimukset täyttävät kalusteet. Suunnittelutyö alkoi VMP-interiorin esitteestä. Bärling kertoo henkilökunnan keskustelleen terveyskeskuksen säilytystarpeista juuri esitteen pohjalta.

Työskentely VMP-interiorin asiantuntijoiden kanssa oli mutkatonta.

– Meillä oli joustava ja hyvä yhteistyö. Samaa voi sanoa myös säilytysratkaisuista. Saimme pitkälti itse päättää, mitä haluamme. Muutoksen myötä terveyskeskuksessamme on myös turvallisuus parantunut, toteaa Bärling.

Meillä oli joustava ja hyvä yhteistyö. Samaa voi sanoa myös säilytysratkaisuista.

Maria Bärling, osastonhoitaja
Ota yhteyttä >