7.11.2017

Kiimingin apteekki

Tankki täyteen ja apteekkiin!

Kiimingin apteekki muutti ABC-aseman yhteyteen. Apteekille lohkaistiin tila ABC:n kahvila-ravintolamaailmasta, mikä takasi erinomaisen paikan. Suunnitelmat etenivät nopealla aikataululla, muutamassa kuukaudessa ideoista toteutukseen.

Tavoitteena oli toimiva työympäristö ja asiakkaille helposti saavutettava apteekki. Apteekkari Antti Laurikainen korostaa sijainnin merkitystä ja sitä, miten tärkeää on, että apteekki näkyy hyvin ulos parkkipaikalle asti.

Samalla apteekkiin tuli Rowa-robotti, joka otettiin osaksi suunnittelua. Laurikainen kehuu VMP-interiorin ja robottitoimittajan yhteistyötä, mikä mahdollisti sen, että robotti saatiin asennettua ja otettua käyttöön nopealla aikataululla.

Kun projektia katsoo taaksepäin, Laurikainen nostaa esille VMP-interiorin kokonaisnäkemyksen ja helpon kommunikaation: kun jotain tuli mieleen, vastauksen sai nopeasti Veli-Matilta tai suunnittelijalta.

Kun itse oli rakentamassa ensimmäistä kertaa apteekkia, tuli opittua paljon ja nyt hahmotan paremmin, mitkä palikat ovat tärkeitä. Tällaisissa projekteissa asioita pitää viedä eteenpäin samaan aikaan monilla rintamilla, joten VMP-interiorin ohjauksesta oli paljon hyötyä. Kokonaisuus sujui hyvin ja kaikki pienetkin yksityiskohdat tehtiin huolella. Kokemus ja se, että kaikki toimii, ovat asioita, joista itse olen valmis maksamaan.

Apteekkari Antti Laurikainen, Kiimingin apteekki

VMP-interiorin asiantuntemus näkyy kohteessa

  • Apteekkarin toivoma moderni ilme luotiin betonia jäljittelevällä vinyylilankkulattialla sekä selkeällä värimaailmalla.
  • Näyttävä pääsisäänkäynti näkyy hyvin parkkipaikalle asti.
  • Vahva näkemys kokonaisuudesta ja sujuva kommunikaatio takasivat onnistuneen lopputuloksen.
Ota yhteyttä >