8.4.2016

Kontiolahden apteekki

Inspiraatiota katonrajasta

Komea, yhdeksän metriä korkea entinen pankkisali muuttui Kontiolahden apteekiksi 11 vuotta sitten. Tuon ajan pankin entiset palvelutiskit ovat palvelleet suoratoimitustiskeinä. Kontiolahden apteekissa tehtiin pienempi uudistus, mutta sekin sai aikaan ison muutoksen. Eniten katseitä keräävät uudet suoratoimitustiskit, joihin suunnittelija Annukka Keränen sai idean tilan kattorakenteista.

Apteekkiin tuli myös uusia kosmetiikkahyllyjä sekä itsehoitopuolen kassa. Yleisilme muuttui vaaleammaksi, mikä on tuonut tilaan lisää valoisuutta. Asiakkaatkin ovat huomanneet muutoksen ja antaneet paljon positiivista palautetta.

Tein ensimmäisen remontin VMP-interiorin kanssa nelisen vuotta sitten Lehmon sivuapteekissa. Kaikki sujui silloin todella hyvin, joten yhteistyökumppanin valinta oli nyt helppoa. Vaikka ajattelin, että tämä on vain pieni remontti, niin apteekin koko ilme on muuttunut paljon positiivisempaan suuntaan. Suunnittelun kannalta tämä meni ihan nappiin. En olisi itse osannut mitenkään keksiä tällaista ideaa tiskeihin. Kaikki sujui loistavasti ja ammattitaidolla!

Apteekkari Helena Pääkkönen, Kontiolahden apteekki
Ota yhteyttä >