8.11.2014

Lakeus Apteekki

Käsittämättömän sujuvaa yhteistyötä

Yhdessä viikonlopussa ehtii vaikka mitä. Esimerkiksi remontoimaan apteekin niin, ettei mikään muu kuin ulko-ovi jää vanhalle paikalleen. Apteekkari Leena Äystö on niin tyytyväinen lopputulokseen, että maksaa laskutkin hymyssä suin.

Uudistuneessa apteekissa on hieman enemmän asiakastilaa ja tarkoin mietitty palvelupolku. Se tarkoittaa, että asiakas kulkee tiettyjen hyllyjen ohi kassapisteeseen. Vanhassa apteekissa asiakaskassa oli ovensuussa, joten asiakkaat eivät monesti tulleet sitä pidemmälle. Uudessa tilassa asiakkaat houkutellaan sisälle asti ja matkalla kassalle on mahdollisuus heräteostoille.  Asiakkaat ovat kilvan ihastelleet uutta ilmettä.

Apteekin reseptitoimitukselle saatiin tehtyä rauhallinen nurkkaus ja aiemmin ahdas itsehoitopuoli on selkeästi väljempi, mikä antaa asiakkaalle rauhan tutkia hyllyjä. Myös tuotteiden hyllytys on mietitty kokonaan uusiksi yhteistyössä henkilökunnan ja hyllytyssuunnittelijan kanssa. Lisäksi apteekkiin tuli kaksi VMP TILA -huonetta, joista toinen toimii lääkejätteiden palautuspisteenä.

Remonttihommissa oli viikonlopun aikana kalusteasentajia, sähkömiehiä, maalari ja puhelinasentaja ja kaikki meni ihan putkeen. Heidän kanssaan oli ilo tehdä töitä ja lopputulos tuntuu tosi hyvältä. Moni asiakkaista on unohtanut asiansa, kun on sisääntullessaan niin hämmästynyt muutosta. Asiakkaiden kommentit ovat olleet erittäin positiivisia, mikä tuo itsellekin onnistumisen tunteen.

Apteekkari Leena Äystö, Lakeus Apteekki

VMP-interiorin asiantuntemus näkyy kohteessa

  • Apteekkarin toivomaa aurinkoa tulvii apteekkiin värimaailman, valoisuuden ja avaran asiakastilan avulla.
  • Myymälästä tuli huomattavasti aiempaa valoisampi kohdevalojen ansiosta.
  • Kokonaisuuden viimeistelevät suuret kuvapinnat, joissa toistuvat apteekkarille rakkaat maisemat.
Ota yhteyttä >