19.4.2017

Lappeenrannan City apteekki

Valaistus monessa roolissa

Lappeenrannan Kauppakadun ja Koulukadun kulmassa on viime marraskuusta asti palvellut uusi apteekki. Aivan erityisen valoisa, moderni ja viihtyisä sellainen, jos asiakkailta kysytään. Ennen City apteekkia Sari Halko toimi apteekkarina Kesälahdella.

– Apteekki on siitä poikkeuksellinen liiketila, että sinne ihmiset tulevat monesti sairaina. Parhaimmillaan selkeä, toimiva ja hyvin valaistu myymälä ohjaa löytämään oikeat lääkkeet ja auttaa potilasta parantumaan, Halko korostaa ja nostaa tässä esiin joitakin Lappeenrannan uuden apteekin erityispiirteitä.

Kattovalaisimia voidaan himmentää vuodenaikojen ja muiden tarpeiden mukaan. Esimerkiksi asiakasilloissa voidaan helposti luoda tunnelmaa myös valaistuksella. Spottivalot ja valotaustat tuovat hyllyjen tuotteita hienosti esiin. Lisäksi myyntipöytien, kassojen ja reseptiasiakkaiden palvelupisteiden päällä on tyylikkäät kuparivalaisimet.

Esteetön kulku kadulta apteekkiin ratkaistiin rakentamalla hissi. Nyt muutama porraskaan ei estä rollaattorien, kyynärsauvojen, lastenvaunujen ja pyörätuolin kanssa liikkuvia pääsemästä apteekkiin asioilleen.

Apteekin Naava-älyviherseinä on harvinaisuus Lappeenrannan julkisissa tiloissa. Se herättää ihmettelyä, luo tunnelmaa ja puhdistaa sisäilmaa.

Yhteistyö VMP:n Veli-Matti Paulasaaren kanssa käynnistyi jo vuosi sitten Apteekkaripäiviltä. Rupesimme etsimään yhdessä sopivaa liiketilaa ja löysimme tämän. Veli-Matti on ollut suureksi avuksi niin vuokraneuvotteluissa, tilojen suunnittelussa kuin remontin aikanakin.

Apteekkari Sari Halko, City apteekki
Ota yhteyttä >