2.11.2017

Loviisan Kruunu-Apteekki

Kaunista ja käytännöllistä

Loviisan Kruunu-Apteekissa voi hoitaa apteekkiasiat historiallisissa puitteissa. Apteekki uudistettiin toimivaksi vanhaa kunnioittaen.

Kruunu-Apteekin ilmettä hallitsevat kauniit antiikkikalusteet ja upeat vanhat valaisimet. Juuri nuo kalusteet tuottivat vielä jokin aika sitten apteekkari Tommi Saarelaiselle päänvaivaa, sillä apteekissa oli hieman hankala asioida.

Asiakaspalvelutilan vähyys tuotti ongelmia – etenkin silloin, kun asiakkaita oli runsaasti. Lisäksi suurta osaa itsehoitotuotteista jouduttiin säilyttämään tiskin takana, koska asiakastilaan ei mahtunut montaa hyllyä.

Uusia väljempiä ja toimivampia tiloja Saarelainen ryhtyi suunnittelemaan VMP-interiorin kanssa. Toiveena oli, että apteekki säilyisi nykyisessä sijainnissa aivan kaupungin ytimessä – talossa, joka on museoviraston suojelema. Toinen toive oli, että vanhoja kalusteita säilytetään niin paljon kuin mahdollista.

Pohjaratkaisussa keskityttiin avartamaan asiakastilaa ja miettimään asiakkaiden sujuvaa kulkua. Uudet valintahyllyt ja muut kalusteet sävytettiin vanhoihin sulautuviksi pintamateriaalin valinnalla.

Yksi parannuskohteista oli reseptitoimituksen intimiteettisuoja, jota saatiin kohennettua huomattavasti akustiikkaseinäkkeillä. Apteekkiin tuli myös uusi Cappsel-robotti, joka on kompakti varastoautomaatti pieneen tilaan.

VMP-interiorille kiitos toiveiden kuuntelemisesta ja kokonaisuuden hallinnasta. He huolehtivat monen eri toimijan aikataulujen yhteensovittamisesta, mikä teki projektin kannaltani helpoksi.

Apteekkari Tommi Saarelainen, Loviisan Kruunu-Apteekki

VMP-interiorin asiantuntemus näkyy kohteessa

  • Uusiin valintahyllyihin tuotteet saadaan esille aikaisempaa ilmavammin.
  • Apteekin upean tunnelman säilyttämiseksi uudet kalusteet on valittu antiikkikalusteisiin sointuviksi.
  • Huolehdimme projektiin osallistuneiden toimijoiden aikataulujen yhteensovittamisesta, mikä teki projektin asiakkaalle helpoksi.
Ota yhteyttä