26.6.2020

Porvoon Näsin Apteekki

Rauhaa ja raikkautta

Porvoossa puhaltavat muutoksen tuulet. Pieneen rantakaupunkiin suunnitellaan neljän apteekin ja kahden sivuapteekin kaveriksi uutta farmasiaa. Kiihtyvän kilpailun lisäksi kenttää ravistelevat yrittäjämuutokset.

Yksi uusista haastajista on Näsin Apteekin tuore apteekkari Kirsi Paulamäki. Aloittaessaan vuodenvaihteessa, hän päätti ensitöikseen laittaa apteekkinsa kisakuntoon.

Paulamäki antoi tilasuunnittelun, toteutuksen ja projektinhallinnan VMP-interiorin osaaviin käsiin. Apteekin yleisilme sai ryhtiä uusilla pinnoilla, kalusteilla ja valaistuksella. Palvelupolkua parannettiin siirtämällä uudistettu kassa reseptitoimitusta vastapäätä. Kun asiakas nyt kulkee kohti kassoja, hän tutustuu samalla apteekin kasvaneeseen vapaakauppatuotteiden valikoimaan. Palvelutarjontaa täydennettiin vielä Noutoautomaatilla.

Sähköistetty työteho

Näsin Apteekkia hallitsevat uudet sähköiset ratkaisut, jotka parantavat asiakaskokemusta ja sujuvoittavat henkilökunnan työtä. Itsetehdyt mainokset korvattiin digitaalisilla mainosnäytöillä ja asiakkaiden yksityisyyttä suoratoimitustiskillä suojaavat akustiikkapaneelien lisäksi odotuspenkeille ohjatut äänisuihkut.

Elektronisiin hintanäyttöihin siirtyminen oli yksi apteekin suurimmista muutoksista.

– Hintojen päivittäminen on iso työmaa ja elektronisilla hintanäytöillä säästämme selvästi työaikaa.

Sininen ja valkoinen Porvoo

Apteekkitilaa värittävät merellisen kaupungin sinivalkoiset sävyt, jotka huokuvat rauhaa ja raikkautta.

Kaunis Porvoo on läsnä myös kuvissa. Tunnelmallisia kaupunkihetkiä voi ihailla suoratoimitustiskien akustiikkalevyissä ja kassatiskin diginäytöllä.

Alla video FirstView:n taustamusiikki- ja mainosnäyttöratkaisuista, jotka otettiin käyttöön uudistuksen yhteydessä.

VMP-interior piti palikoita kasassa kuin liima. Veli-Matti keskusteli kiinteistöpuolen kanssa, ja huolehti, että projekti eteni sovitusti.

Kirsi Paulamäki, Apteekkari
Ota yhteyttä >